IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прекрасна Хелена Кристенсен и на 50

15 ноември 2019 09 00

Моделът по бански впечатли феновете с фигурата си

Снимка: Reuters

Не е лесно да изглеждаш като Хелена Кристенсен. 50-годишният супермодел впечатли с перфектно изваяно тяло, като публикува фотос в Instagram. На снимката Кристенсен, която през декември ще стане на 51 години, позира на фона на растящо във водата сухо дърво.

Фотосът веднага събра куп поздравителни възклицания. Последователите на модела в социалните мрежи изразиха възхищението си към нея и фигурата ѝ. „Все още си много красива жена.“, сочи един от коментарите – „Красиви бикини,“ отбелязват други.

Хелена Кристенсен е един от най-известните модели на 90-те години. Тя спечели през 1986 г. конкурса „Мис Дания“, но кариерата си на модел започва, когато е едва на 9 години. Работи с различни известни модни марки, както и се снима в клипа на Крис Айзък Wicked Game. Видеото бе включено в класация на MTV за „най-секси видео на всички времена“.  В момента тя има собствена линия бельо под името Christensen & Sigersen.

 През август Кристенсен се снима за сп. Harper's Bazaar, където отбеляза: „Защо да не показвам фигурата си, ако ти се иска“. Тя отбеляза, че смята да работи като модел до 80.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари