IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изборът на редактора: 5 чифта боти и ботуши

15 ноември 2019 16 30

Шопинг идеи

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

От години прилагаме една и съща стратегия, която за нас работи най-добре – да обикаляме магазините преди големите намаления.

Това ни помага по няколко причини – първо, виждаме добре и на спокойствие какъв е асортиментът. Второ – можем да пробваме и да си набележим конкретни модели, които след това да поръчаме на намаленията онлайн. Така си спестяваме бутането, търсенето в хаоса (на намаления знаем какво става с дрехите) и най-вече – време.

За целта, направихме поредната обиколка, този път обаче за боти и ботуши.

Ето какво си харесахме.

Черни боти с перли

Ако има една тенденция, която особено много ни харесва, то това със сигурност са перлите. Някак ни носят усещане за Chanel, но, разбира се, в много по-бюджетна форма. Конкретно тези боти са страхотен начин да разнообразим класическия модел, но без да залагаме на твърде дръзки решения. Такива боти се комбинират лесно с всичко и със сигурност не остават незабелязани. Открихме ги в Zara.

zara

Анималистичният принт

Преди години анималистичните принтове се смятаха повече за кич, отколкото за тренд. През последните няколко сезона модната индустрия ни доказа точно обратното и ги наложи като задължителен компонент от визията ни през студените месеци. И тъй като въпреки това може да бъде опасно да носим животински шарки (от гледна точка на стил), залагаме отново на по-умерен модел. В случая ботите са в топлите тонове и някак остава ненатрапчиво, но сексапилно. Открихме ги в Mango.

mango

Класиката си е класика

Високият ботуш е абсолютно задължителен за студените месеци. Топлият цвят в кафявата гама го прави и особено практичен – можем да го комбинираме както с рокля, така и с джинси и пак да изглеждаме страхотно. Леко по-издължената част на ботуша внася усещане за елегантност, а дебелият ток ни осигурява истинска стабилност при ходене. Открихме ги в Reserved.

reserved

Логомания

Една от тенденциите, които завладяха 2019 година, е логоманията. През последните няколко месеца буквално поставяхме марки, лога и шарки навсякъде, а зимните обувки няма да бъдат изключение. Така за по-дръзките и смели дами открихме белите боти с триъгълен ток, които са изцяло покрити с контрастиращи в черно надписи на марката. За да ви бъде шарена зимата и да носите настроението буквално с всяка крачка. Открихме ги в Scandal.

Scandal

Спортът в ботуш

Завършваме най-добрите модели боти и ботуши, които видяхме по магазините, с един модел, който комбинира в себе си най-доброто от двата свята – спорт и елегантност. Моделът е с основа, много наподобяваща актуалните през есента модели маратонки, а горната част си е класически ботуш тип „чизми“. Така ще можете да се радвате на истинско удобство, без да трябва да правите компромис с топлината през студените месеци. Открихме ги в Global brand store.

gbs

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари