IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изборът на редактора: 5 супер midi рокли за есента

16 октомври 2019 12 30

Гледахме и си харесахме

Снимка: Istockphoto

Снимка: Mango

Макар температурите навън да са по-скоро пролетни, ние все пак вече се настройваме за есента.

И част от този процес е да разгледаме какво предлагат магазините за новия ни есенен гардероб.

Един от любимите компоненти на всички в редакцията са роклите със средна дължина, тъй като събират в едно женственост, красота и практичност. Все пак вече живакът в термометрите не е над 28 градуса, което значи, че минироклите ги носим само с чорапогащник.

Обиколихме най-близките магазини и избрахме за вас топ 5 на най-красивите рокли, които видяхме там.

Пастели за есента

Един от най-видимите признаци, че есента е дошла, е промяната в палитрата. Ако лятото залагахме на бели, червени и генерално по-ярки и наситени цветове, то по това време на годината ни се иска да се завърнем към по-земните такива. Тази рокля от H&M е събирателно на това как си представяме следващите месеци – ефектни, цветни, пъстри и с красиви обемни ръкави за закачка.

HM

Черно-бяла геометрия

Вечните класики в комбинация от черно и бяло никога не излизат от мода, а само претърпяват своята модернизация. От обиколката по магазините се влюбихме в роклята с V-образно деколте на Mango, която завършва с плисирана долна част и игра с геометричните форми. Истинска феерия за есента!

Mango

Флорална експлозия

Другият ни абсолютен фаворит за есента е модел на Reserved. Тази цветна градина в червени нюанси върху бял фон създава супер настроение в офиса, особено когато навън времето далеч не е толкова приятно.

Reserved

Кожа + дантела

Една комбинация, която може да ви звучи странно на теория, но на практика е истински пир за очите. Женственият модел на Zara комбинира в себе си контрастите на материите, допълвайки ги с магията на плисето. С такава рокля можем да гарантираме едно – няма начин да останем незабелязани.

Zara

Дързост в рокля

Като говорим за смели и дръзки контрастни комбинации, няма как да не ви представим роклята, по която наистина ни останаха очите. Моделът на ACT N°1 е за тези дами, които обичат по-нестандартни модели. Комбинацията между класическа горна част в бяло играе перфектната роля за основа от прозрачен тюл. Когато наистина искате да играете с материите и да изразите себе си с модата.

ACT

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари