IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стил и красота: Никол Кидман, Марго Роби и Чарлийз Терон

13 декември 2019 14 30

Трите дами започнаха промотирането на филма си „Бомба със закъснител“

Снимка: Getty

Ето на това му викаме ние звездно трио. Никол Кидман, Марго Роби и Чарлийз Терон започнаха промотирането на филма си „Бомба със закъснител“ със специална прожекция в Калифорния. Историята разказва за скандала в телевизия FOX и жените, които успяват да свалят изпълнителния директор на компанията Роджър Айлес.

Трите дами не изневериха на стила си и се появиха на червения килим в три напълно различни тоалета. Никол Кидман, която влиза в ролята на журналистката Гретчен Карлсън, заложи на костюм от колекцията на дизайнера Ив Сен Лоран. Тоалетът се състоеше от бродирано сако, свежа бяла риза и традиционна вратовръзка, която обаче не беше скучна, а придаде още по-елегантен вид на актрисата.

Bombshell

Снимка: Getty

Чарлийз Терон пък избра да се появи на червения килим, който в този случай беше черен, с къса черна рокля, която не оставяше нищо на въображението. Дизайнерът, на когото се беше спряла актрисата, беше Кристиан Диор, а визията ѝ се допълваше със сандали на висок ток и дълги обеци.

Марго Роби внесе малко цвят в компанията и заложи на лилава рокля от дизайнера Джамбатиста Вали, която беше допълнена с флорални мотиви. Затова и Роби често беше поставена в средата между двете дами с черни тоалети, за да има малко контраст при снимките.

Bombshell

Снимка: Getty

Това е само една от първите прояви на Никол Кидман, Чарлийз Терон и Марго Роби заедно и те вече показаха невероятен стил. Сега ни остава само да чакаме следващите официални премиери, на които трите дами ще присъстват. Сигурни сме, че отново няма да ни разочароват с избора си на тоалет.

„Бомба със закъснител“ тръгва по кината на 10 януари, а снимки от специалната премиера може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари