IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Студено ли ви е? Стоплете се с черно-бяла Сицилия и Dolce & Gabbana

7 януари 2020 17 30

Долче и Габана с нова кампания

Снимка: Dolce & Gabbana

Снимка: Dolce & Gabbana

Януари е, температурите са с отрицателен знак, а слънцето, макар и понякога да се показва, определено не ни стига.

И в тези моменти определено имаме нужда да се стоплим с няколко кадъра на топла и слънчева Сицилия, такава, каквато искаме да я виждаме постоянно през лятото.

На това пътуване ни водят Долче и Габана, които традиционно запазват линията да преплитат модата с културата на родната си страна.

Този път те изпращат фотографа Салво Алибрио до сицилианското Палацоло Акрейде, за да заснеме кампанията на Dolce & Gabbana за пролет-лято 2020.

Освен очакваната концепция за традиционно италианска локация и актуални тенденции в модата, Доменико и Стефано ни представят и любимите си лица. Виждаме Бианка Балти, Джесика Стам и Исабели Фонтана на непринудени разходки из историческите улици, а компания им правят местни жители.

На фона на това открояваме и модния прочит на марката за пролет-лято 2020, която запазва емблематичния код от черна дантела, комбинирана с кожени обувки на висок ток и описващи тялото якета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари