IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралиците на Dolce & Gabbana

15 октомври 2019 09 00

Доменико Долче и Стефано Габана издадоха книга

Istockphoto

В нова светлина ще блеснат Доменико Долче и Стефано Габана. След като до момента от ръцете им „излизаха“ невероятни шедьоври в модната индустрия, е време да ги видим и в друга сфера. Световноизвестните дизайнери написаха книга, с която искат да зарадват най-верните си почитатели.

Изданието вече е готово и се предлага в магазинната мрежа на Dolce & Gabbana. Тя носи името „Кралици“.

Сама по себе си, книгата е доста по-нестандартна, защото вътре няма текст, написан от дизайнерите, а само снимки.

Интересен е фактът, че част от кадрите, влезли в изданието, са направени от самия Доменико Долче. Подобно на покойния Карл Лагерфелд, той също се увлича по фотографията и е заснел негови клиентки. Останалата част от снимковия материал е на известни художници.

„Всички жени за нас са специални.Освен това те са съществата, на които всички ние дължим живота си. По дефиниция жените са кралици“, обяснява той.

Идеята на „Кралици“ е да разкаже за известни жени от миналото, които ще бъдат запомнени със своя стил.

„Искаме всичките ни клиентки да се чувстват специални, като носят рокли на Dolce&Gabbana – удобни, чувствени, елегантни. Най-голямата ни цел е да удовлетворим нуждите им“, обяснява още Габана. 

Очаква се книгата да бъде пусната в продажба из книжния пазар през декември тази година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари