IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жена без ръце иска да стане Мис Мексико

30 януари 2020 08 40

Първо трябва да спечели Мис Веракрус

Instagram

Жена без ръце иска да стане Мис Мексико. 24-годишната Ана Габриела Молина смята да се яви на конкурс за красота във Веракрус, щат в Мексиканския залив. Ако го спечели, ще продължи напред за голямата надпревара.

24-годишната студентка по психология иска да даде пример на много момичета, които се притесняват да общуват заради физическите си недъзи.

„Успях да преодолея всичко, което ми се случваше през целия ми живот, и с това ще се справя“, коментира красавицата, която не крие, че срещнала някои трудности, когато кандидатствала за участие в Мис Веракрус, който ще се проведе през март.

След като започва да следва, Молина добива повече самочувствие и решава да помага на хора, които имат увреждания и трудно се социализират в обществото. 

„Когато се събудя и се погледна в огледалото, го виждам, там е. Това е моето тяло, но аз живея с него вече 24 години и за мен това не е недъг. Чувствам се като всеки нормален човек и живея като него“, коментира тя. 

Това, че няма ръце, не пречи на Ана да изглежда добре. Тя ходи на гримьор, фризьор и с годините е свикнала да борави с мобилен телефон чрез специално приспособление. 

Ако спечели Мис Веракрус, Молина ще се бори за титлата Мис Мексико през юни тази година.  

Жената вече има няколко изяви на модния подиум, с които иска да даде вдъхновение на много жени, които не вярват в своята естествена красота и се борят със стереотипите. 

Жени с бради – когато не ти пука от бюти стандартите!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

ДА ( преди 4 години )
Щом жени без мозък могат,защо да не може и без ръце,аз съм-за!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Картофчо ( преди 4 години )