IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Louis Vuitton ще отвори кафене и ресторант

30 януари 2020 10 55

Модната марка разширява бизнеса си

Снимка: Loui Vuitton

От световноизвестната марка Louis Vuitton обявиха, че през февруари ще отворят кафене и ресторант в японския град Осака. По този начин френската компания ще направи първите си крачки в кулинарията.

И в двете места посетителите ще могат да се насладят на перфектни ястия, направени от шеф готвача Йосуке Суха, който е едно от протежетата на французина Джоел Робучон, който през 1989 година е обявен за „готвач на века“. Той притежаваше общо 32 звезди на Мишелин и управляваше редица ресторанти в Банкок, Бордо, Хонконг, Лас Вегас, Лондон, Макао, Монако, Париж и много други.

Кафенето La Cafe V ще се намира на последния етаж в новата къща на модната марка в Осака. То ще предложи на своите посетители бар и външна тераса, което го превръща в перфектно място за почивка след дълъг ден, изпълнен с пазаруване. 

За вечеря може да посетите ресторанта Sugalabo V. Концепцията е взета от известния ресторант Sugaв Токио, който в момента се нарежда на 47-о място в света. Ако обаче искате да сте един от гостите на заведението, то трябва да мислите в перспектива и да резервирате бързо. 

Според „Vogue“, Sugalabo V ще позволи само на няколко човека на вечер да опитат от ястията на Йосуке Суха. 

С новите си заведения Louis Vuitton се присъединява към други световни марки, които разширяват бизнеса си в тази насока. Tiffany отвори вратите на Blue Box Cafe през 2017 година, а американската марка Nordstrom заедно с готвача Итън Стоуел отвориха ресторанта Wolf. 

В галерията може да видите как ще изглеждат La Cafe V и Sugalabo V на модния гигант Louis Vuitton. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари