IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти тенденции – мигли и устни в един цвят

6 март 2020 14 30

Черната спирала остава на заден план

Снимка: Istockphoto

Тази пролет използването на черна спирала ще остане на заден план. Причината е, че ще я измести една по-пъстра бюти тенденция – оцветяването на миглите и устните в един и същи цвят.

Сезонът предразполага към експериментиране с грима и маникюра. Жълто, зелено, синьо, розово, лилаво и още много други може да срещнем сред цветята, които ще цъфнат съвсем скоро.

Най-новата мода в грима, която е идеална за началото на пролетта, бе наложена от влогърката Лорен Браун. В своите профили в социалните мрежи тя показва как една жена може да изглежда зашеметяващо, носейки червило и спирала в оранжево, червено, синьо и виолетово.

Все повече козметични марки предлагат не само черни, сини и кафяви спирали, а и много други вариации, които определено допадат на гримьорката. За да добие по-екстравагантна визия, тя използва няколко вариации, които показва на последователите си в Instagram и Twitter.

"Никога повече няма да се върна към черните мигли", пише тя към един от постовете си, който събира над 14 000 споделяния. 

Браун опитва да си направи и мигли тип „дъга“, които също се харесват на много от феновете ѝ. 

Поставяйки си оранжева спирала и червило, жената нанася и същия цвят руж на скулите. 

Нестандартната идея за грим бързо се разпространява в интернет, което дава повод за гордост на младата влогърка.

„Радвам се, че мога да препоръчам на хората продукти и да покажа нагледно как да си направят цветни мигли“, коментира Лорен Браун. 

Ако искате да си направите подобен грим, може да си купите изкуствени мигли в по-различен цвят или да си вземете черни, които да оцветите със специален пигмент. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Мими ( преди 4 години )