IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана с видеоурок по гримиране

30 април 2020 17 50

Fenty Beauty ни подготвя за лятото

БГНЕС

Оставането у дома заради социалната изолация накара много жени да променят грижата за себе си. Вместо да прекарват часове в мерене на дрехи, гримиране и правене на прическа, те си дадоха почивка от този вид разкрасяване и обърнаха внимание на хидратирането и подхранването на кожата и косата.

Междувременно доста известни личности не спряха да се снимат с лъскавите дрехи и продължиха да слагат тонове грим. За сметка на това техни колеги се приближиха повече до феновете си, като показаха, че не се притесняват да излязат на улицата със спортните си облекла, при това без никакъв макиаж.

Риана е една от изпълнителките, която умело борави с гримовете и може сама да се приготви за излизане на сцената. Тя неведнъж е показвала свои снимки без грим в социалните мрежи. На тях личат черните кръгове под очите, петната и пъпките, които има всяка една от нас. Сега звездата сподели видео, в което показва новите продукти на своята марка Fenty Beauty, с които ни подготвя за лятото.

В клипа певицата разкрива по какъв начин може да носим бронзанти и ружове през предстоящия сезон. Те са от серията Fenty Beauty Cheeks Out и ни карат да мечтаем за безгрижните дни на морето, когато си слагаме лек грим и пием коктейли на плажа. 

Риана показва нагледно колко ѝ отива на тена ружът с нюанс Petal Poppin, но червилото, което слага на устните си, привлича повече вниманието ни. То е от серията Gloss Bomb и прави устните по-обемни, като им носи лек розов отблясък. 

Видеото показва стъпка по стъпка как се гримира изпълнителката, за да има ослепителна лятна визия.  

Социалните мрежи помнят много от снимките на Рири без грим. На тях се виждат много от несъвършенствата по лицето ѝ. По думите ѝ, когато една жена разполага с правилните гримове и знае как да ги използва, всяка жаба може да се превърне в принцеса. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари