IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съветите на Ашли Бенсън за грижа за кожата

24 юни 2020 14 30

Актрисата направи специално видео за „Vogue“

Снимка: БГНЕС

Ашли Бенсън разкрива тайните си за красота. В последното видео от поредицата „Beauty Secrets“ на списание „Vogue“, актрисата разказва на феновете си за ежедневната си грижа за кожата и как успява винаги да е с перфектен грим на светски събития. Бенсън сподели и своите съвети за това как всяка от нас може да се сдобие с грим опушено око, точно като нейния.

Оказва се, че процедурата на Ашли не е толкова трудна. Тя дори не използва четка. „Аз почти винаги използвам пръстите си. Смятам, че така е по-лесно да нанасям продуктите си“, казва актрисата. Първоначално тя нанесе лек, неутрален нюанс върху целия си клепач, последван от най-тъмния цвят от палитрата си, който нанесе върху ъглите на очите и под долните си мигли.

„Предпочитам визията ми да е малко разхвърляна, а не да изглеждам като кукла. Просто това е моят стил“, допълва Бенсън. Следващата стъпка от процедурата е очната линия, въпреки че актрисата признава, че не я бива много в тази област. Според нея, тук нещата винаги са 50 на 50 – или става много добре, или въобще не трябва да се вижда с хора.

Заради това тя е по-склонна да се придържа към молива за очи, който ѝ помага да завърши опушения си грим. След като е приключила с очната линия, Ашли завършва визията си като нанася спирала. Това е цялата рутина, която не изглежда никак трудна за повтаряне, но резултатът е невероятен.

 

„Когато бях на 14 години спрях да използвам грим, защото изглеждах безумно. Бях много бяла и като си очертавах очите, те изпъкваха и беше направо страшно“. Тя добавя, че с напредването на годините е разбрала, че естествената визия е много по-красива от гримираната и затова сега използва много по-малко продукти. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

След като завърши окото си, Ашли нанесе фон дьо тен и удебели веждите си. След това тя контурира лицето си, нанесе руж и добави спрей за лице. Във видеото може да видите цялата процедура за красота на актрисата, както и всичките продукти, които използва. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари