IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Sheet маска и много сън – тайната на Джейн Фонда за хубава кожа

14 октомври 2020 10 30

Тя е на 82, но кой ще ѝ ги даде?

БГНЕС

Тя е една от най-известните баби на Холивуд, за които годините са просто цифри. Въпреки че се раздели с ботокса, тя се храни здравословно, не спира да тренира и изумява света със своя ослепителен външен вид. Тя е Джейн Фонда, но кой би ѝ дал 82? 

Известната актриса, която през последните години се отличава със сивата си коса, разчита на няколко любими свои продукта, с които не може да скрие бръчките, но пък има по-хубава и здрава кожа. 

„Подобно на толкова много хора в наши дни, аз непрекъснато си мия ръцете“, казва пред Oprahmag Фонда, която говори за това, че не пропуска дезинфекцията по време на пандемията. Заради голямото количество сапун и дезинфектант, което попада по ръцете ѝ, тя използва дълбоко хидратиращ крем, с който забравя за сухотата. 

На какъв грим разчита Джейн Фонда? 

Актрисата признава, че вече не обръща голямо внимание на грима и гледа той да не е тежък. Тъй като заради коронавируса се налага често да говори онлайн и се показва по Zoom, тя разчита на червило за своята безпроблемна визия на екрана. 

„Никога не съм носила червило, но с напредването на възрастта, особено със сивата коса, се нуждая от някакъв цвят на устните, иначе просто ще изглеждам бледа“, обяснява тя. 

Как актрисата поддържа кожата си? 

По думите ѝ, всичко се дължи на няколко навика, които тя си изгражда през годините. 

„Наслаждавам се на маска за лице, докато се отпускам в края на деня“, казва Фонда, която е почитател на така наречените sheet маски и държи да защити лицето си от слънчевите лъчи. 

Но хубавата ѝ кожа не се дължи само на козметика, а и на това, че тя продължава да спортува. Това доказва и едно от последните ѝ видеа, в което тя и още други известни имена от шоубизнеса правят различни упражнения и с тях мотивират хората да гласуват за президент на САЩ. 

Качествен сън – млада баба

Освен двигателната активност и качествената хидратация, за младоликото ѝ лице допринася и добрият сън. 

„Опитвам се да спя осем часа, да тренирам редовно, да ям много пресни плодове и зеленчуци и да пия много течности“, казва тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jane Fonda (@janefonda) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари