IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Дженифър Хъдсън и тайните ѝ за красива кожа

8 ноември 2020 16 30

Една от тях е инструмент, който вече може да притежавате

Снимка: БГНЕС

Дженифър Хъдсън е доста заета, след като успя да спечели наградите „Оскар“, БАФТА и „Златен глобус“ за дебютната си роля в „Dreamgirls“ през 2006 година. След това тя се сдоби с две статуетки „Грами“ – една за първия си албум „Jennifer Hudson“ и друга за работата ѝ по саундтрака на филма „The Coloro Purple“.

Още нещо, в което Хъдсън е добра? Борбата със стареенето. Въпреки че вече приближава 40-те години, кожата на актрисата все още изглежда безупречно, сякаш за първи път я виждаме на сцената на „American Idol“ през 2004 година, когато беше само на 23. Тайната ѝ се крие в минималното използване на продукти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Hudson (@iamjhud) on

„Колкото по-проста е една рутина, толкова по-добре“, казва тя пред Essence през 2015 година. Освен това, друга тайна за красивата кожа може да се окаже и позитивното ѝ отношение към всичко, което ѝ се случва. Звездата споделя, че пандемията е като „златен момент“ за нея и не иска да я нарича здравна криза. Според нея, това е добро време да се обърнем към себе си и да възстановим връзката между душа и тяло.

Днес обаче ще разкрием някои от тайните на Дженифър за красива кожа, които не включват промяна в мисленето за живота. Въпреки че това също не е лош вариант.

1. Без грим

В специално видео за Vogue, Хъдсън споделя, че предпочита да не носи голямо количество грим, когато е у дома. Тя добавя, че иска хората да виждат снимки в социалните мрежи, на които тя изглежда добре и без макиаж. „Искам да ме видят и да кажат, че все още изглеждам добре, дори и с чиста кожа“, казва актрисата пред Essence.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Hudson (@iamjhud) on

За нея гримът трябва да е опция, а не задължение и жените да могат да излизат без него, когато си поискат. Звездата смята, че кожата има нужда от почивка и време, в което да се почувства свободна и без товар върху себе си.

2. Овлажнители

В началото на видеоурока си по гримиране, направен за списание Vogue, Дженифър споделя, че вече е сложила овлажнител на лицето си, защото не трябва да се слага грим върху суха кожа. В друго интервю признава, че обича да използва кокосово масло за лицето и тялото си, за да ги хидратира.

3. Овлажнител за въздух

Дженифър споделя с Vogue, че обикновено се приготвя за деня, докато пие топли напитки до овлажнителя за въздух. Според нея, по този начин може да убиете с един куршум два заека – хем овлажнявате кожата си и я поддържате хидратирана, хем смазва гласните струни. Така изпълнителката е готова за всеки ангажимент, който може да се появи през деня.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Hudson (@iamjhud) on

„Така ще мога да ви пея и да изглеждам добре едновременно“. Добавя, че най-вероятно овлажнителят за въздух е причината да получава толкова много комплименти за красивата си кожа.

4. Намира време за себе си

Независимо че има натоварен график, Хъдсън винаги намира време за себе си. Понякога тя просто седи в тишината, пие кафе и похапва любимия си шоколад. Друг път пък се наслаждава на маската за лице и си прави спа ден у дома. Всичко това се отразява добре не само на кожата, но и на психическото състояние на изпълнителката.

5. Не използва руж през зимата

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Hudson (@iamjhud) on

„През студеното време бузите ми и без това са розови или червени, така че няма смисъл да натоварвам кожата си с излишен руж“, казва Дженифър пред Vogue. Тя съветва феновете си да не се престарават с гримовете, а да използват само най-необходимите им продукти и по-често да разчитат на естествената си красота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари