fallback

Гримьорът на Манди Мур разкрива тайните ѝ за блестяща кожа

14 December 2020 08:30

Певицата разчита на тониращо олио за лице

Бременната Манди Мур бе една от звездите, разходила се по червения килим на наградите „People’s Choice Awards 2020“. Облечена в дълга черна рокля, звездата акцентира на лицето си, носейки нежен грим, небрежни къдрици и страхотни обемни обеци в синьо. Тя направо сияеше пред камерите, държейки се за коремчето, а след събитието експерти веднага разкриха на какво се дължи естествения блясък на кожата ѝ.

„Роклята е толкова класическа и елегантна, затова искахме гримът и кожата да останат наистина свежи и блестящи“. Това коментира пред пред InStyle Киндра Ман, която е личната гримьорка на певицата. Тя обяснява, че моделът, избран от Мур, е подходящ за „флиртуващи мигли“ и грим, който създава усещането за лице, обляно от утринната роса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ✨KINDRA MANN✨ (@kmannmakeup)

Ман разкрива, че тониращо олио за лице е ключът на Манди към сияеща кожа. Неговото кадифено покритие подхранва и хидратира кожата в дълбочина, като ѝ придава по-равномерен и ненатрапчив тен.

„Той не е тежък и е идеалната основа... Лесно може да се нанесе с четка, гъба или само с върха на пръстите“, споделя още гримьорът на звездата, която заради хормоните има малко по-различна кожа на лицето и се нуждае от естествени съставки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ✨KINDRA MANN✨ (@kmannmakeup)

За да има допълнителен блясък по бузите, Манди е с лек бронзант. Тя има и червило по устните, което е почти незабележимо, но подчертаващо техните извивки.

Певицата е с изкуствени мигли за церемонията по раздаването на наградите, но според Киндра Ман, без тях, гримът ѝ е подходящ за ежедневието, най-вече за важни срещи в интернет платформи, за които трябва да имаме по-представително излъчване.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ✨KINDRA MANN✨ (@kmannmakeup)

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
бременна Манди Мур бронзант бюти съвети тайните на Манди Мур за блестяща кожа тониращо олио за лице
0 коментара
fallback