IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грижа за чувствителна кожа: Луси Бойнтън споделя своя опит

27 ноември 2020 14 30

Актрисата държи на дълбоката хидратация по време на изолация

Грижа за чувствителна кожа: Луси Бойнтън споделя своя опит

Луси Бойнтън, която стана по-известна с играта си в „Бохемска рапсодия“ през 2018 г., обича да експериментира с външния си вид. Появявайки се на червения килим, тя привлича погледите не само със своите тоалети, но и с по-различния си грим. Именно тя бе една от първите дами във Холивуд, които започнаха да носят така наречената плаваща очна линия през 2020 г. Притежавайки светла кожа, на нея ѝ отиват както червено червило, така и по-пъстри сенки за очи.

26-годишната звезда, която излиза с Рами Малек, споделя, че има доста чувствителна кожа. Разбира се, това почти не ѝ личи, когато я виждаме на екрана, но понякога макиажа, който ѝ поставят на снимачната площадка, ѝ носи сърбеж, зачервяване и раздразнение.

Според Бойнтън, има връзка между психичното здраве и това на кожата. Говорейки за работата си през последните месеци и коронавируса, тя разкрива как постепенно приоритетите ѝ са се изместили.

„Моята рутинна грижа за красота беше изключително проста преди началото на пандемията. Сега стана по-ориентирана към това да се чувствам добре, което се различава от това да изглеждам добре естетически“, обяснява Луси.

Актрисата коментира още, че по време на изолацията се е грижела по-добре за себе си и това се отразило положително на нейната чувствителна кожа. Тук важна роля има и здравословното хранене, на което наблегнала.

След голямото натоварване и стрес по време на някои дни, Луси задължително взимала гореща вана. В нея разтваряла любимите си ароматни соли, които омекотяват и подхранват кожата.

Ако лицето ѝ е твърде сухо и зачервено, тя го почиства и набляга на овлажняването. След нежното мляко, което използва, тя нанася дълбоко хидратиращ крем. Всички са с натурални съставки, които не дразнят допълнително.

По време на локдауна, Луси разчита на тоалетна вода с екстракт от роза. В нея има етерични масла, които подобряват регенерацията на кожата, правят я фина и мека.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари