IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория впечатлява с невероятно тяло по бански

15 март 2021 16 30

Актрисата тъгува по слънчевото време

Снимка: Getty

Ева Лонгория има молба към времето в Лос Анджелис. В обикновено слънчевия град в продължение на няколко дни вали и актрисата не може да се наслади на обичайните си почивки край басейна. Именно затова тя публикува снимка по бански, с която се надява да привлече слънцето отново в Калифорния.

За слънцето не сме сигурни, но Ева със сигурност привлече много фенове на своя страна. Снимката ѝ по бански събра хиляди харесвания и коментари, в които потребителите се надпреварваха да поздравяват актрисата за стегнатото ѝ тяло. „Дъжд, дъжд, отивай си!“, написа Лонгория под кадъра, на който носи син бански от две части на марката Melissa Odabash, комбиниран със синя риза и сламена шапка. Ако може да откъснете поглед от прекрасната фигура на звездата, зад нея ще забележите и красив пейзаж.

Как обаче Ева успява да остане във форма, дори по време на пандемията и затворения начин на живот? Нейната типична тренировка се състои от няколко забавни и изморителни упражнения. „Правя доста неща. Тичам, тренирам йога, пилатес, карам колело и постоянно ги комбинирам“, казва тя пред списание People през 2017 година. Актрисата също така доста често скача и на трамплин.

През уикенда Лонгория сподели видео, на което се вижда как скача на малък трамплин заедно с приятелката си Клаудия Запата. „Съботно скачане! С Клаудия се опитваме да поддържаме темпото на Али Джиамполо. Не мога да живея без трамплина си!!!“, написа звездата под видеото. В него тя носи спортен сутиен и клин, като в ръцете си държи тежести, които увеличават трудността на упражнението.

Преди няколко седмици Ева отново показа, че не пропуска тренировка, като сподели селфи от фитнеса. Тогава феновете за пореден път видяха малкия трамплин, който явно е любим на звездата. Този път обаче тя реши, че е време за оформяне на мускулите, като в ръката си държеше малка тежест.

Когато не скача на трамплина, Ева споделя, че обича да се фокусира върху упражнения, които да стягат мускулите. След като ражда сина си Сантяго през 2018 година, актрисата започва работа с треньора на звездите Грант Робъртс, който ѝ помага да влезе във форма. Лонгория обаче не се ограничава само до тренировки във фитнеса. Тя обича да се разхожда сред природата и да се катери.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Келеш ( преди 3 години )
КРАКАТА И СА СТАНАЛИ ОТВРАТ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар