IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти вдъхновение: Ева Лонгория забрави за грима

10 септември 2020 14 30

Актрисата показа естествената си красота

Снимка: БГНЕС

Лятото постепенно си отива и това леко ни натъжава. Тази година не успяхме да се насладим на топлите дни по начина, по който го правихме преди. Пандемията от коронавирус попречи на много от нас да стигнат до морето или пък да заминат за плануваната почивка в чужбина. 

Въпреки оскъдните възможности обаче лятото ще ни липсва и сега се опитваме да се насладим на последните слънчеви лъчи. Към нашия отбор се присъедини и Ева Лонгория, която използва всяка свободна минута, за да се покаже пред слънцето. 45-годишната актриса сподели снимка, с която показа не само красивия залез, но и начина, по който изглежда без грим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

„Радвам се на последните дни от лятото“, написа тя в социалната мрежа Instagram. На снимката Ева се усмихва към камерата, а зад нея слънцето залязва и приключва поредния си ден. Лонгория явно се наслаждава на естествен плаж, а не е избрала почивка около домашния басейн. 

Феновете веднага забелязаха, че звездата не носи никакъв грим, но все още изглежда прекрасно. „Красавица“, „Нашата кралица“, са само част от хилядите коментари под снимката. Ева се отнася доста сериозно към кожата си и винаги намира време да се грижи за нея. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

„Хората смятат, че гримът те прави по-млад, но всъщност ключът е добрата грижа за кожата“, казва тя пред Allure. Допълва, че ако кожата ти не е поддържана правилно, никакъв грим няма да ти помогне и дори може визуално да те състари. 

Това, без което Ева не излиза от дома си, е слънцезащитният крем. Казва, че този навик го е научила от майка й, която е била доста стриктна относно този продукт. “Тя винаги казваше, че трябва да се грижа за кожата си, когато съм на 20 години, за да имам хубава визия, когато съм на 40“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Козметичните процедури за почистване на лицето са нещата, които Лонгория не харесва, но е задължена да прави. За нея всичко това е като тежка и болезнена работа. “Всеки път, когато приключа, си мисля, че това не беше никак приятно“. Разбира се, като всеки един фен на хубавата кожа, актрисата не забравя за хидратацията. Освен че използва овлажнители за тяло, тя пие и много вода.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари