IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни прически: Бритни Спиърс се включи в розовия тренд по свой начин

12 май 2021 08 40

Изпълнителката реши да боядиса само част от косата си

Снимка: Getty

Розовият цвят в косите беше задължителен по време на изолацията през 2020 година. Почти всяка световна звезда се включи в модната тенденция, която сякаш започна като шега, но бързо доби популярност и завладя както известни, така и неизвестни дами. Сара Мишел Гелар, Дженифър Лав Хюит, Кая Гербер и Джулиан Хъф се престрашиха и се боядисаха в розово за определен период, карайки феновете да помислят за същата трансформация.

Въпреки че вече сме 2021 година и изолацията е доста по-лека, розовият тренд продължава да властва. Последната звезда, която се включва в него е Бритни Спиърс, която напоследък попадна в медийното пространство с проблемите в личния си живот и борбата за настойничество. Феновете ѝ постоянно твърдят, че изпълнителката е подложена на системен тормоз и моли за помощ чрез изпращането на скрити сигнали, кодирани в снимките и видеата ѝ.

Самата Спиърс многократно е казвала, че всичко е наред у дома, но все пак благодари за подкрепата и загрижеността на света. Преди няколко дни стана ясно, че тя не иска да излиза повече на сцената, ако баща ѝ не се откаже от настойничеството и от управлението на финансите ѝ.

Всичко това беше забравено, когато Бритни публикува нова снимка, на която показва променената си прическа. Облечена в леопардов тоалет, Спиърс разкри, че се включва в модната тенденция по свой начин. Вместо да боядиса цялата си коса в розово, тя е избрала само няколко кичура, като отгоре е оставила естествения си рус цвят. „Госпожица котаранка е тук да хапе. Бъдете внимателни, госпожи и господа!!!!“, написа звездата под галерията от снимки.

В публикацията са включени три кадъра, като на един от тях Спиърс позира така, сякаш има нокти на котка, на друг пък е покрила лицето си с ръце, а третият показва една по-срамежлива Бритни, която е скръстила пръстите си и ги е поставила пред долната част на лицето. Розовата коса беше допълнена от черна очна линия, която се превърна в емблематична за певицата.

Засега не е ясно дали промяната в прическата е временна или не. Въпреки че изглежда доволна от това, което е направила, много от феновете сметнаха, че това е поредният ход на Бритни, с който тя моли за помощ. Част от потребителите в Instagram използваха секцията за коментари, за да напомнят на света, че боядисването на коса понякога е вик за помощ и трябва много да се внимава в това, което Спиърс казва с всяка една своя снимка или видео.

За да успокои страстите около личния си живот, певицата реши да проговори за документалния филм, който се появи преди месец. В Instagram тя сподели видео, на което танцува и написа, че е поласкана от това, че хората се интересуват от историята ѝ, но това са чужди мнения, които не бива да се приемат като чиста монета. „Тези документални филми са толкова лицемерни. Критикуват медиите, но правят същото като тях“ допълва Бритни. Тя споделя, че въпреки че е имала трудни и негативни моменти в живота си, се фокусира върху положителното и върху приятелите си.

Все пак, за съжаление на феновете ѝ, скоро Спиърс няма да се качи на музикалната сцена. Това стана ясно от сина ѝ Джейдън, който направи чат на живо в Instagram. Според него, майка му вече не се интересува от музиката и самата тя е казала, че може да се пенсионира.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари