IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Здравата и сияйна кожа е най-скъпото бижу, което уверената жена може да носи

11 май 2021 12 08

Влог поредицата „Ето как“ на Az-jenata.bg представя на живо демонстрация на регенерираща терапия на 11 май

Здравата и сияйна кожа е най-скъпото бижу, което уверената жена може да носи

Мнозина твърдят, че усмивката на една жена е това, което я прави красива. Замисляли ли сте се обаче кое я прави истински уверена? Разбира се, ако започнем да изброяваме всички онези малки или големи „женски работи“ ще се окажем герои в безкраен омагьосан кръг, затова предпочитаме да се спрем на едно от тях, което безспорно има ключова роля в цялостната визия и самочувствието на една жена – здравата кожа.

Дебелите зимни дрехи вече са прилежно прибрани под леглото, студените напитки и вкусните коктейли изместват горещия шоколад и топлия чай и лекият слънчев загар, появил се след дългите разходки из улиците на големия град, несъмнено напомнят за наближаването на любимите летни и безкрайно дълги дни. Сухата и лющеща се кожа на лицето обаче наистина може сериозно да помрачи мислите за иначе прекрасния период, който предстои.

В новия епизод от влог поредицата „Ето как“ на сайта на съвременната жена и домакиня Az-jenata.bg, на 11 май, от 14:00 часа, доказани специалисти от студио за красота Splendid SPA&Beauty ще представят на живо демонстрация на разкрасяваща процедура 2 в 1 – почистване с апарат и кислородна терапия за възстановяване и освежаване на кожата. Той ще се излъчва в реално време на сайта, както и във Facebook страницата на Az-jenata.bg.

За да бъдат максимално полезни на зрителите, по време на live епизода експертите в областта на грижата за кожата ще разкажат повече за причините за сухата и дехидратирана кожа, ще дадат ценни съвети и препоръки за правилното ѝ третиране през горещите летни месеци. Освен всичко това, зрителите ще имат възможност да зададат своите въпроси по темата, а отговорите ще получат директно от тях.

По време на епизода от влог поредицата, модел ще бъде чаровната и харизматична водеща на прогнозата за времето в ефира на Bulgaria ON AIR – Александрина Янкова.

Не пропускайте предстоящото издание на влог поредицата „Ето как“ на Az-jenata.bg, на 11 май, точно в 14:00 часа, за да научите повече за правилното третиране на кожата през преходните месеци и да посрещнете парещите летни лъчи на слънцето с увереност.

Епизодът се излъчва с подкрепата на BABÉ Laboratorios.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари