IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни прически: Горещият пример на Чарлийз Терон

24 май 2021 16 30

Актрисата е неразпознаваема с червена коса

Снимка: БГНЕС

Голяма част от актьорите по света приемат ролите си толкова насериозно, че са склонни да направят всичко възможно, за да изглеждат колкото се може по-близо до описания си персонаж. Виждали сме драстични отслабвания или напълнявания, пускане на бради и промяна на прически. По този начин актьорите доказват, че всъщност филмът, в който участват не е само поредната работа, а нещо много по-важно и значимо за тях.

Един пример за отдаден на работата си актьор е Чарлийз Терон, която многократно е променяла визията си за екрана. Виждали сме да тренира усилено за различни екшън проекти, но най-големият ѝ ход беше обръсването на главата за филма Mad Max: Fury Road. Сега актрисата отново доказва отдадеността си, но този път всичката ѝ коса си остава на мястото, просто е с променен цвят.

За новия си проект School for Good and Evil на платформата Netflix Терон е с огненочервена коса, която показа и в социалните мрежи. Тя сподели снимки от площадката на сериала, изненадвайки цялата си фенска база. Героинята ѝ се казва Лейди Лесо, но все още няма допълнителни подробности за нейния характер или какво точно ще прави във филма. На първата снимка Терон се оглежда в малко огледало, а на втората се вижда, че носи бяла риза с яка, която е под черно сако. „Няма почивка за ЗЛОТО. Нямам търпение да се запознаете с Лейди Лесо“, написа тя в социалните мрежи.

School for Good and Evil е адаптиран от едноименната литературна поредица от Соман Чайнани. Освен Чарлийз Терон, на екран ще видим и Лорънс Фишбърн, Мишел Ю и Кери Уошингтън. Снимките на сериала се правят в Северна Ирландия, а проектът се очаква да бъде пуснат през 2022 година. „Развиващ се в приказната локация на Безкрайните Гори, романът проследява най-добрите приятелки Софи и Агата и тяхната история в училището за добро и зло. Институцията помага на изгубени деца да се тренират и да се превърнат в приказни герои или злодеи“, се казва в описанието.

София и Агата ще бъдат изиграни от младите актриси София Уейл и София Карусо, които някои фенове могат да познаят от бродуейския мюзикъл Beetlejuice или пък от High School Musical: The Musical: The Series, пуснат в Disney+.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари