IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически 2021 – боядисване в стил Круела Де Вил

27 май 2021 10 50

Розово и лилаво е най-желаната комбинация

IStockphoto

След розовото, лилавото е друг често използван цвят за боядисване през последните няколко месеца. По време на пандемията станахме свидетели на какви ли не прически с тях – от кичури, до омбре или балеаж. Но сега един друг тренд ще ги измести. Той е предпочитан от по-младите, защото е доста нестандартен.

И двата нюанса ще ви отиват, ако имате руса коса и желаете да разнообразите малко прическата си. Но може да бъдат постигнати и при хора с по-тъмен косъм, след специално изсветляване, направено от професионалист. А какво следва после? Ако се колебаете дали да заложите на лавандуловото, което е истински хит за пролет 2021 или на розовото, с което тръгна така познатият на всички карантинен стил, то може да ползвате и двата.

Боядисване в стил Круела Де Вил – сред тенденциите за прическите през пролет/лято 2021:

Всички сме гледали анимационния филм „101 далматинци“, в който злосторницата Круела Де Вил има оригинална прическа, която не може да забравите. Косата ѝ е разделена на път по средата, като едната половина е бяла, другата черна. Само след няколко дни по кината ще видим и Ема Стоун в ролята на въпросната героиня, въведена като образ от писателката Доди Смит. Нейните коси пък са накъдрени. И колкото и странно да ви звучи, такъв тип прическа ще се търси!

Ако ви е омръзнало от стария цвят, то сега е момента да експериментирате, като се боядисате в розово и лилаво, подобно на Круела. Въпросната комбинация отива на всичко. Е, малко по-трудна е за поддържане, защото на определен период от време се налага матиране, но за целта ще разчитате на вашия колорист.

След розово-лилавите прически, тези в лавандулово и оранжево, русо и кафяво или пепеляво и черно, също са актуални сред жените между 18 и 30-годишна възраст, които имат по-изразен стил.

Ето и още идеи за прически, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари