IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Тайните на Кейт Уинслет за перфектна кожа

21 юни 2021 14 30

Актрисата не забравя овлажнителя вечер

Снимка: БГНЕС

Ако скоро не сте го правили, време е да аплодирате Кейт Уинслет.

45-годишната актриса изобщо не забавя ход и наскоро отново стана централна тема с хитовия си сериал Mare of Easttown. Грациозната Уинслет, която някога позираше гола върху портретите на Джак Доусън от „Титаник“, пренася актьорския си талант от емблематичната морска романтика до разследване на убийство в малък град. В комплект с подходящ акцент от окрът Делауеър, Пенсилвания, Кейт впечатлява в ролята на травмиран и обезумял детектив в град, където всеки познава всеки.

Нейната автентичност и сурова хуманност в сериала накара мнозина да осъзнаят колко много обичат британската звезда. Красотата ѝ е също толкова впечатляваща, колкото и нейните екранни изпълнения. Въпреки своите 45 години, Уинслет все още изглежда перфектно, карайки всички нас да ѝ завиждаме благородно.

Докато вие се наслаждавате на играта ѝ в Mare of Easttown, ние ще ви разкрием тайните на Кейт Уинслет против стареене.

Денят ѝ започва с чай и овлажнител

„Първото нещо, което правя всеки ден, е да си приготвя чаша йоркширски чай“, казва Уинслет пред Marie Claire. Допълва, че топлата напитка я подготвя за деня и я зарежда с нужната енергия. В същото интервю звездата споделя, че измива лицето си със студена вода, след което използва овлажнител. Любимият ѝ продукт е в кремообразна форма, който обаче не е лепкав и действа перфектно дори и след нанасянето на грим.

Не прекалява с грима

Кейт споделя, че обича кожата ѝ да диша и именно затова не използва твърде много козметика. Тя допълва, че често може да я видите без грим, когато не снима поредния си филм. Когато кожата ѝ е зачервена или възпалена, актрисата използва неутрален фон дьо тен, за да изравни тена си и да се справи с проблема.

Кейт Уинслет

Снимка: БГНЕС

Въпреки че често трябва да присъства на светски събития, Уинслет така и не свиква с тежкия грим. Затова тя избира по-малко продукти, които просто да ѝ придадат елегантност и да замаскират признаците на умора. След тънък слой фон дьо тен, актрисата избира обикновена спирала и розово червило. Най-хубавото е, че козметиката на Уинслет не струва повече от 10 долара, което показва на всички нас, че не е нужна голяма инвестиция, за да изглеждаме добре.

Уред за извиване на мигли – задължителен в рутината

„Имам невероятен уред за извиване на мигли. Обичам си този инструмент и го използвам от години“, казва актрисата. Допълва, че дори изпада в паника, ако го забрави у дома или го изгуби. Затова уредът винаги стои в чантата ѝ, като се изважда само в спешни случаи и след това отново се оставя на мястото си.

Овлажнител в края на деня

В края на работния ден Кейт сваля грима си с топла кърпа, след което измива остатъците под душа. След като кожата ѝ е чиста, тя се фокусира върху това да осигури на лицето си допълнителната влага, от която се нуждае. Признава, че не използва околоочен крем, но пък не си ляга без да нанесе любимия си овлажнител.

Кейт Уинслет

Снимка: БГНЕС

Продуктът е направен с органично масло от слънчогледово семе и екстракти, които подхранват и хидратират кожата. Той е подходящ за всички части на тялото, като е особено полезен за ръцете, краката и лактите. Според Кейт, овлажнителят ѝ помага да се предпази от външни фактори, които изсушават и увреждат кожата.

Напълно приема остаряването

„Честно казано, научих, че здравето е много по-важно от това как изглеждате в огледалото или какъв козметичен продукт използвате“, казва Уинслет пред Byrdie през 2019 година. Тя допълва, че преди е мислела много повече за външния си вид, но с напредването на възрастта приоритетите ѝ се променят значително. В момента тя се фокусира върху семейството, собственото си щастие и забавление.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари