IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти съвети: Какви цветове за педикюр ще са актуални това лято?

10 юли 2021 13 30

Ноктите на краката са също толкова важни, колкото и тези на ръцете

Снимка: iStock

Педикюрът по своята същност винаги се е считал за нещо допълнително в салона за красота. Докато ръцете и техните нокти са почти винаги видими за всички около нас, краката ни може да са скрити в обувки или просто да са извън периферното зрение на всеки, с когото взаимодействате.

Лакирането на ноктите на краката понякога е ненужно, което го прави и също толкова възхитително, когато дойде време за този момент. Това е акт на красота, който наистина е предназначен за ваше собствено удоволствие, защото никой не вижда пръстите на краката ви повече от самите вас.

По тази логика няма абсолютно никакви правила, когато става въпрос за избор на цвят на лак за педикюр. Каквото и да искате да гледате отвисоко, докато сте боси или носите отворени обувки е това, което трябва да изберете. Но когато всъщност сте изправени пред това решение, привидно безкрайните опции могат да ви накарат да се откажете от педикюра си, което не е никак добра идея, особено през лятото.

Ако търсите няколко насоки за това какви лакове може да изглеждат страхотно на пръстите на краката ви, ето няколко цветове, които да изпробвате това лято.

Неонов тюркоаз

тюркоаз istock

Снимка: iStock

Не позволявайте на хладния басейн да привлече цялото внимание това лято. Откраднете светлината на прожекторите, като станете още по-ярки и по-сини с педикюра си. Неоново тюркоазеният цвят е мигновеното освежаване за очите, което всеки търси. И това, което е най-хубавото е, че може да не ви се налага да повтаряте, за да постигнете пълно покритие.

Фламинго

Ако някога сте се чудили дали може да притежавате същия цвят като фламингото, може да спрете. На пазара вече се предлагат лакове в този ярък нюанс, който ще е един от популярните през лятото. Като комбинация между диня и сьомга, цветът на фламингото е зашеметяващ и моли всеки от нас да извади най-хубавите си сандали, за да покаже ноктите си на целия свят.

Круша

Не позволявайте на никого да ви казва, че зелените и жълтите нюанси не са подходящи за пръстите на краката. Вместо това заложете на нещо средно, като круша, за да докажете, че не ви интересува хорското мнение. Гарантираме ви, че още след първия плаж ще започнете да получавате комплименти за педикюра си.

Блундър

педикюр istock

Снимка: iStock

Дали блундър е дума? Със сигурност не. Но пък чудесно описва един от цветовете, актуални за този сезон. Това е смесица между лавандула и синьо, като събира в себе си едновременно бледия нюанс на лилавото и хладния тон на синьото. Това е решението за всеки, който обича блестящ пастел, но иска нещо различно от класическите цветове.

Орхидея

Има ли нещо като перфектния лилав цвят? Най-вероятно не, но орхидеята се доближава най-много до това определение. Не твърде тъмно, не твърде светло, не твърде синьо, не твърде розово, не твърде бледо и не твърде ярко. Всичко това е събрано в орхидейното лилаво, което наистина изглежда подходяща украса за ноктите през цялата година, започвайки още отсега.

Опушено лилаво

педикюр istock

Снимка: iStock

Когато сте в настроение за нещо тъмно като черен цвят, но не искате да е точно това, посегнете към опушеното лилаво. Цялата дълбочина и драма все още са налице, но пръстите на краката ви не изглеждат като готик сцена.

Прашна праскова

педикюр istock

Снимка: iStock

Кораловият цвят постоянно е на мода що се отнася до маникюра, но ако предпочитате по-неутрална интерпретация на оранжево-розово за краката, опитайте прашна праскова. Все още е като сладостта на коралите, но без тази яркост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари