IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Кабейо към младото поколение: Гримът не ви е нужен

13 ноември 2021 10 30

Изпълнителката публикува селфи без грим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Известните личности са нагърбени с отговорната задача да бъдат пример за обществото. Всяка една тяхна стъпка се следи внимателно, анализира се и се приема по начини, които понякога може и да са грешни. Затова звездите внимават какво казват в интервюта, къде ходят, как се обличат и какво публикуват в социалните мрежи. Те много добре знаят, че в ръцете им е поставено едно младо поколение, което трябва да бъде изваяно от техните действия.

Затова в последните години виждаме как известните личности използват социалните си платформи за много повече от просто публикуване на снимки. В профилите им в Instagram, Facebook и Twitter можем да видим не само красиви селфита, кадри от скъпи почивки или срещи с други звезди, но и призиви за социално равенство, спирането на расизма, толерантност между хората и борбата за равни права на мъже и жени.

Освен политическите и обществени теми, тези за естествената красота, опазването на природата и залагането на устойчива мода също присъстват в социалните мрежи. Именно в една от тези области попадна и последната публикация на Камила Кабейо.

24-годишната изпълнителка показа на младото поколение, че гримът изобщо не е задължителен, за да изглеждаме красиво. Тя публикува снимка в Instagram, на която показва естествената си красота и спокойно можем да кажем, че кожата ѝ блести. „Добър ден за онлайн терапия“, написа Кабейо към снимката, на която виждаме, че се опитва да се свърже с някого по FaceTime.

Феновете веднага напълниха коментарната секция с положителни отзиви за кожата на идолката си. „Прекрасна???“, „Изглеждаш невероятно“, „Ето това е естествена красота“, „Можеш направо да изхвърлиш гримовете си, така си още по-красива“, е само част от написаното. Към това се присъединяват и множество емотиконки на сърца и пламъци, с които се определя красотата на Камила.

Ако Кабейо всяка сутрин се събужда по този начин, със сигурност има няколко тайни козове в ръкава си. „Моята философия за красотата е, че мисля, че тя идва отвътре. Не се отнася само до това как ще гримираш лицето си, как ще направиш косата си и какви дрехи ще носиш. Става дума за това, което ядеш, какво си мислиш, какво си слагаш на душата, как третираш тялото и ума“, казва изпълнителката пред Harper's Bazaar.

За наше щастие, тя разкрива и какви продукти използва в ежедневието си. Камила споделя, че всеки ден използва ексфолиант, с който премахва грима и мръсотиите от лицето си. Звездата също така се опитва да хидратира тялото си възможно най-много. „Пиенето на вода прави чудеса за кожата ми“, казва тя.

За Кабейо грижата за кожата означава и грижа за себе си. „Мисля, че е важно веднъж в седмицата да си вземете една хубава вана, да сложите маската си за лице и да четете хубава книга. Много е просто, но кожата ви ще ви бъде благодарна“, съветва тя. Другият ѝ трик е да взима белтъка от едно яйце и да го сложи върху лицето си. Според изпълнителката, това намалява размера на порите.

Най-важното обаче, което Камила има да каже на младото поколение и на своите последователи е, да се грижат за себе си, да пият много вода, да мият лицето си всяка вечер преди лягане и да обръщат внимание на психичното си здраве.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари