IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна промяна: Джиджи Хадид с нова прическа

19 ноември 2021 12 30

След раздяла винаги е време за нещо ново

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

За пореден път Джиджи Хадид доказа, че няма визия, която да не ѝ отива. Преди няколко дни супермоделът показа новата си прическа, която чудесно се вписва в тазгодишните тенденции и е изключително популярна през есента и зимата.

Във вторник Хадид публикува няколко снимки в Instagram, с които показа прическата си, състояща се от дълъг бретон, който стига до миглите ѝ, и по-тъмния си червен цвят. На първия кадър моделката носи бяла къса жилетка и бели панталони. На втория тя допълва визията си с розова рокля с пайети, а накрая Джиджи показва и уменията си в разкрасяването, слагайки си грим върху скулите, използвайки бяла четка.

Изглежда, че снимките на звездата са от предстоящата ѝ рекламна кампания за колекцията на главния редактор на Dazed Иб Камара и H&M. Хадид разкри, че новите модели ще бъдат пуснати в магазините на марката по целия свят на 9 декември, а в САЩ и Канада ще пристигнат на 16 декември.

Промяната във визията на Джиджи идва малко след раздялата ѝ със Зейн Малик. Двамата прекратиха взаимоотношенията си, след като изпълнителят беше обвинен в насилие и тормоз от страна на майката на Хадид – Йоланда. Според нея, Зейн я е бутнал във врата на дрешник, което ѝ е предизвикало „емоционален стрес“ и „физически наранявания“. Въпреки че се призна за виновен по четири обвинения в насилие и тормоз над Джиджи и Йоланда, Малик отрича физически да е наранявал когото и да било.

Източници споделят, че връзката между младите звезди винаги е била „токсична“ и раздялата е била неизбежна. В момента обаче Джиджи е заявила, че ще се опита да поддържа възможно най-цивилизовани отношения с бившия си приятел, за да може дъщеря им да израсне в нормална среда. Хадид и Малик станаха родители на дъщеричка Кай през 2020 година.

Джиджи категорично застана срещу майка си, когато Йоланда е поискала всички връзки със Зейн да бъдат прекратени. „Йоланда е много ядосана на Зейн, но Джиджи заяви ясно, че дъщеря ѝ има нужда от баща. Тя ще направи всичко възможно, за да създаде нормална и цивилизована среда за отглеждането на детето й“, казва източник пред списание People.

Близък до звездите споделя, че между Зейн и Йоланда винаги е имало напрежение, което се е отразило стресиращо за Джиджи. Моделката постоянно се е опитвала да поддържа добрия тон вкъщи и да осигурява спокойна среда за цялото семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари