IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След раздялата с Шон Мендес: Камила Кабейо с драстична промяна във визията

23 ноември 2021 10 30

Изпълнителката с леден външен вид

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

В една известна българска песен се пееше, че „след цветовете идва ред на мъжете“. Камила Кабейо обаче реши да промени малко текста и всъщност направи обратната промяна – след мъжете, дойде ред и на цветовете.

Младата изпълнителка наскоро се раздели с приятеля си Шон Мендес, с когото бяха заедно повече от две години. Двамата бързо се превърнаха в любима двойка на тийнейджърите по света, като постоянно показваха подкрепата си един към друг в интервюта и социалните мрежи. Всички мислеха, че нещата стават доста сериозни, след като Камила и Шон решиха не само да се изолират заедно по време на пандемията, но и осиновиха куче, което определиха като свое дете.

Е, явно дори едно „дете“ не може да задържи двама души, ако любовта между тях се е изпарила. Затова двамата изпълнители решиха да се разделят, като обещаха на феновете си, че остават приятели и ще продължат да се подкрепят във всяко едно отношение.

Малко след раздялата Камила показа, че всяка промяна в живота е съпътствана от промяна във външния вид. В Instagram тя публикува няколко снимки, на които най-добре може да бъде описана като „ледена кралица“. Докато много жени решават драстично да отрежат косата си или пък да я боядисат в по-тъмен или по-светъл цвят, то Кабейо се раздалечи от всичко това и реши да промени цвета си от черно в ментовозелено.

„Добре се справих“, шеговито написа изпълнителката под колекцията от снимки. На един от кадрите тя позира без грим, а черната ѝ коса е хваната на опашка. След това обаче следват две селфита, на които Камила вече е тотално променена с ментовозелената си коса, дело на фризьора Димитрис Джианетос. Прическата ѝ чудесно се комбинираше с цвета на роклята на Кабейо, която се отличаваше с дълбоко деколте и обемни ръкави. Към всичко това добавете холограмни сенки, безцветно червило и ментовозелен лак.

Оказва се, че Камила е като всички нас и след раздяла има нужда от драстична промяна във външния вид. Засега не е ясно колко време ще издържи този външен вид, но със сигурност той се хареса на феновете.

Миналата седмица Кабейо и Шон Мендес потвърдиха за раздялата си, споделяйки еднакви съобщения в социалните мрежи. „Решихме да прекратим романтичните си взаимоотношения, но любовта ни един към друг остава силна както винаги. Започнахме връзката си като приятели и ще продължим да бъдем такива“, написаха те. Изпълнителите благодариха на всички за подкрепата, която са получавали винаги.

Според източник, раздялата е била взаимна. „Разбраха, че се намират на тотално различни места в живота си в момента и е време да прекратят нещата. И двамата са тъжни за раздялата, но правят всичко възможно, за да се грижат за себе си, да се ангажират с различни неща и да са близо до роднините си“, споделя близък до звездите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари