IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за Нова година: Деми Ловато с драстична промяна

30 декември 2021 12 30

Изпълнителката не изчака началото на 2022 година, за да смени визията си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Деми Ловато реши да не чака началото на януари, за да започне нова глава от живота си.

29-годишната изпълнителка, която през май се обяви за небинарна и поиска от хората да се обръщат към нея с местоименията те/тях, показа драстична промяна във визията си. На 25 декември Ловато публикува видео в социалните мрежи, на което се вижда, че от косата ѝ няма и помен. Точно така, Деми реши да посрещне Нова година с гола глава, доказвайки за пореден път, че не се подчинява на модните тенденции или мнението на хората.

В краткия видеоклип Ловато позира в няколко различни пози, показвайки новата си прическа. От описанието става ясно, че снимките са направени от Анджело Критикос по време на разговор по FaceTime. Деми добави, че това е новото начало, с което ще започне 2022 година.

Промяната във визията идва само няколко месеца, след като Ловато разкри повече за процеса, който е предшествал признанието за небинарната самоличност. През август звездата заяви, че се чувства невероятно и в момента е най-истинската си версия. Деми също така говори за отмяната на годежа си с Макс Енрих през септември 2020 година, наричайки го „най-доброто нещо, което можеше да ми се случи“.

„Когато се сбогувах с тази връзка, казах сбогом и на всичко, което ме дърпаше назад и не ми позволяваше да бъда истинското си Аз“, казва Ловато пред Кейт Сосин. Допълва, че отмяната на годежа е помогнала да открие същността си и да признае пред света, че не се определя нито като жена, нито като мъж.

През цялата 2021 година Деми често променяше прическите и цвета на косата си. През януари изпълнителката се появи с къса коса, която беше боядисана в розово. Малко по-късно, през лятото, Ловато реши да премине към мълетите, които бяха изключително популярни през тази година. Този път цветът беше черен, а звездата споделя, че по този начин бяга от половите норми.

Тогава звездата споделя, че трудно приели факта, че са небинарни и процесът се е случил на няколко етапа. Всичко започнало с изразяване на чувствата на хартия, след което дошъл и моментът за дълбоко вглеждане в себе си.

Дали новата прическа на Деми ще се задържи задълго, или още в началото на 2022 година ще бъде заменена с нещо друго, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари