IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато: Бях грешно диагностицирана с биполярно разстройство

12 април 2021 08 40

Диагнозата е била поставена през 2011 година

Снимка: Getty

През 2011 година, след продължителен престой в клиника, Деми Ловато обяви пред целия свят, че е диагностицирана с биполярно разстройство. Тя бързо се превърна в една от основните звезди, които промотират грижата за психичното здраве, подкрепяйки различни здравни организации и насърчавайки повече хора да обърнат внимание на себе си.

През годините изпълнителката говори открито за състоянието си, но сега изяснява ситуацията в новия епизод от документалната поредица Demi Lovato: Dancing with the Devil. В нея Ловато разказва за последиците от свръхдозата през 2018 година, която почти я уби. Тогава звездата изпадна в кома за няколко дни, а лекарите постоянно се бореха за живота ѝ.

Сега обаче наркотиците бяха оставени настрана, за да може Деми да поговори за биполярното разстройство и дали наистина страда от такова. „Казаха ми, че са объркали диагнозата, когато съм била на 18 години“, споделя тя пред камерата. Според нея, лекарите са я обявили за психично нестабилна, защото по този начин най-лесно са могли да обяснят поведението ѝ. По онова време Ловато създава медийни заглавия, когато удря свой танцьор по време на световно турне.

„Признах пред света за биполярното си разстройство, защото мислех, че то е виновно за всичко, което съм правила“, допълва Ловато. Но признава, че не е потърсила второ мнение по въпроса. Сега, 10 години по-късно, тя вече знае, че биполярното разстройство не е било причината за поведението й. „Просто трябваше да порасна“, категорична е Деми.

Само няколко часа след признанието си, Деми показа на всички, че вече наистина е пораснала и приема себе си такава, каквато е. След като се обяви за пансексуална и скъси драстично прическата си, изпълнителката публикува и секси видео по бански, в което се фокусира върху извивките си.

На клипа тя носи цял черен бански, който е изрязан на точните места. Благодарение на цепките, феновете успяха да зърнат татуировките на ребрата ѝ. Там, с римски цифри, са изписани петте рождени дати на членовете на семейство Ловато. Към видеото Деми добави и част от новата песен Met Him Last Night, която е в колаборация с Ариана Гранде. Тя е част от новия албум Dancing with the Devil... The Art of Starting Over.

Преди седмица изпълнителката пусна и видеото към сингъла Dancing with the Devil, което разказва за нощта на свръхдозата през 2018 година. „Създаването на този клип не беше лесно. Направих го, за да се излекувам и да вдъхновя другите. Аз съм тук и съм щастлива, че и вие сте с мен“, написа Ловато в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари