IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато обмисля да осинови дете

6 април 2021 10 40

„В този момент не мога да се видя като бременна“, признава тя

Снимка: БГНЕС

Деми Ловато говори откровено за плановете си да увеличи семейството си.

28-годишната изпълнителка е готова да има деца, но не смята, че тя ще е тази, която ще ги роди. В момента Ловато обмисля възможността за осиновяване, тъй като първоначалните ѝ планове за сватба и бебе не са се осъществили. На въпроса дали някога е мислела за деца, Деми отговаря, че в момента най-много иска да осинови.

„Не знам, миналата година бях сгодена за мъж. Със сигурност мислех, че до този момент в живота си ще съм омъжена и бременна. Но това не се случи. Знам, че животът ми не върви по плана, който си начертах“, признава изпълнителката в подкаста The Joe Rogan Experience. Тя добавя, че вече не си прави никакви планове, защото всичко може да се провали в последната секунда. За момента обмисля осиновяване, но не изключва възможността скоро да се откаже от тази идея.

По време на интервюто си, Деми се определи като пансексуална, което означава, че не се интересува от пола и сексуалната ориентация на човека срещу нея. „Не знам дали въобще ще прекарам остатъка от живота си с мъж, така че може и да не забременея“, казва тя. Признава, че в момента се чувства доста свободна и най-накрая има възможност да избира какъв човек да застане до нея.

Ловато застана на мартенската корица на списание Glamour, където призна, че е имала връзка с жени и това ѝ е харесало повече от взаимоотношенията с мъже. „Чувствах се по-добре. Чувствах, че това е правилното нещо за мен“, казва тя пред изданието. В последно време звездата промотира документалните си епизоди от поредицата Demi Lovato: Dancing with the Devil, където говори за раздялата си с Макс Ерих и свръхдозата ѝ от 2018 година.

Деми споделя пред списание People, че най-ценният урок, който е научила през последните години е, че щастието идва отвътре и ти сам трябва да си го създадеш. „Трябва да съм доволна от себе си. В момента работя над това. Постоянно еволюирам“, допълва тя. Споделя, че е направила няколко промени в живота си и в момента е на пътешествие към новото си Аз.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари