IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свети Валентин 2022: Кортни Кардашян с няколко идеи за маникюр

11 февруари 2022 08 30

Не си мислете, че червеното е клише

IStockphoto/БГНЕС

IStockphoto/БГНЕС

Както знаете, сестрите Кардашян обожават дългите нокти. След Кайли Дженър, Кендъл и Ким са тези, които залагат на форма тип „балерина“. Единствена Кортни се дели от тях, предпочитайки по-къси нокти, като набляга повече на овална или бадемовидна форма. Дни преди Свети Валентин се отправяме към профила на риалити звездата в Instagram, където знаем, че ще открием идеи за тематичен маникюр за празника.

Неведнъж сме писали, че представителката на клана Кардашян/Дженър обожава червения цвят. Той присъстваше в страхотната дантелена рокля за Коледа, а после го открихме в пижамите с животински принт, които тя и годеникът ѝ носеха малко преди посрещането на 2022 г. Кожен гащеризон и секси бельо са другите моделив горещия нюанс, които бъдещата г-жа Баркър ни демонстрира наскоро.

Кортни Кардашян стартира месец февруари с няколко страхотни предложения за 14 февруари. В своя галерия със снимки тя демонстрира три вида маникюр, които всеки иска да открадне. Общото между тях е, че във всички червеното е водещо, само че при всеки е в различен тон.

Заедно със снимки от своя годеж, чернокоската сякаш иска да покаже, че е щастливо влюбена и е истински експерт по тематична украса, грим и маникюр за Свети Валентин. На един кадър тя показва, че маникюрът ѝ е с класическо червено за основа. Докато на следващите виждаме два варианта на нестандартен френски маникюр.

Хванала в ръка миниатюрна чантичка тип „сърце“, с инкрустирани камъни, подобно на емблематичната на Chanel в сив цвят, Кортни ни дава по-детайлен поглед към най-добрия ѝ маникюр, подходящ за Деня на влюбените. Той е от актуалните варианти на френски, като от едната страна на плочката линията тръгва надолу към основата. Той не е в яркочервено, а по-скоро такова с металически блясък, което е още една идея за тези, които искат да избягат от клишето.

Ето още няколко маникюра в стила на Кортни Кардашян, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари