IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Френски маникюр: 5 идеи за Свети Валентин

8 февруари 2022 12 30

Сърцето присъства, но в по-различна форма

IStockphoto

IStockphoto

Наближава 14 февруари – денят, в който почитаме хубавото вино и любовта. Докато едни ще се фокусират по-скоро към българския Трифон Зарезан, други няма да пропуснат да отбележат Свети Валентин. А той изисква специален тоалет, грим, прическа и тематичен маникюр.

„Момичета, дайте идеи за валентински маникюр“, „Дами, скоро съм на маникюр, споделете идеи със сърца“. Тези и подобни думи ще срещаме тепърва в групите във Facebook, където обикновено специалисти и любители качват снимки на нокти. Ето защо днес решихме да задоволим тези търсения, давайки някои насоки.

Тъй като френският маникюр, който никога не остарява, претърпя трансформация през последните няколко месеца и ще видим новите му разновидности през 2022 г., то нашите предложения са свързани с него. И понеже все повече жени искат нокти със сърца, ще използваме този вечен символ на любовта.

Ето 5 идеи за френски маникюр със сърца, които да изпробвате за Свети Валентин:

1. Кърваво сърце

Да не си помислите, че става дума за някой криминален случай по 14 февруари. Просто цветът, който да ползвате за френския си маникюр, трябва да е като този на кръвта, наситен и плътен.

Поставете безцветен лак на всеки нокът за основа. След като изсъхне, направете дебела лента с червения цвят. И за да прилича на сърце, тя трябва да е с V-образна дупка по средата.

Въпросният френски маникюр сякаш е с горната част на симпатичните валентинки – сърца, които много жени получават. Освен това пасва на всеки тоалет.

2. Розова валентинка

Ако не искате твърде натрапчив френски маникюр, то ви предлагаме да направите въпросните сърца на половината на плочката, но със светлорозово. Накрая завършете всяко едно с няколко точки в бял цвят (ползвайте апликатор).

В случай, че не ви допада по-дебелата розова лента, то може да лакирате по-малка част от нокътя с розовото.

3. Животински принт

Обичате ли тигровите или зебровидни шарки? Ако неведнъж сте ги пожелавали за вашите нокти, този път ги ползвайте за френския си маникюр за 14 февруари.

Вместо по-остро сърце в розово или червено, си нарисувайте такова със бял и черен цвят, имитирайки окраската на зебрата. Накрая оформете върха му съз златист цвят. После може да завършите с безцветен топ лак, но внимавайте да не се размаже.

4. Класически – в бяло

Говорейки за френски маникюр, първо се сещаме за класическия му вариант – с бяла лента на върха. Ето защо, сложете такава, но леко извита, отново да образува нещо като сърце.

За основа може да ползвате безцветен или нюд лак, като на всеки връх нанесете по малко бял лак и го прекъснете по средата с V-образната извивка.

5. Черна любов

Е, не всички дами ще получат подарък и нужното внимание за Свети Валентин. Но пък това не им пречи да си направят нестандартен френски маникюр. Избирайки черния цвят за върха на ноктите, те може да си нарисуват страхотни сърца, които накрая да оформят с червен лак с тънка четка.

Този маникюр е лесен за изпълнение у дома и сякаш напомня на мъжете, че трябва да внимават, защото понякога любовта боли.

„Добавих по-тъмен цвят върху червеното, така че моите нокти да приличат малко като от тесте карти“, уточнява Сабрина Спелмън, даваща въпросната идея.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари