IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралица Елизабет пуска парфюми за кучета

23 февруари 2022 17 50

Според описанието, продуктите ще имат аромат на крайбрежни разходки

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кралица Елизабет II разширява своето влияние, пускайки на пазара парфюм за кучета.

Продуктът, който носи името „Happy Hounds Dog Cologne“, има аромат на крайбрежни разходки е и описан като богат, мускусен мирис с нотки на цитруси и бергамот. Парфюмът ще се продава за 9,99 паунда в магазина за сувенири в кралското имение в Норфолк и е подходящ както за женски, така и за мъжки кученца. Според описанието, той е дълготраен аромат, който може да се използва върху всички породи.

В магазина за сувенири в Норфолк вече могат да се намерят подаръчни кутии Happy Hounds, които са определени като идеалния подарък за любителите на кучета и техните космати приятели. Кутията включва шампоан за кучета, играчки във формата на кокали и играчка, която издава звук.

кралица Елизабет

Снимка: Getty Images

95-годишната кралица е известна със своята любов към кучетата, като е собственик на няколко коргита и доргита (смесица между дакел и корги). През май на миналата година тя обяви, че е загубила Фъргъс – едно от кученцата, които са ѝ били дадени докато принц Филип е бил в болница. „Всички са много тъжни“, каза тогава източник пред списание People.

Фъргъс е бил дорги е бил кръстен на покойния чичо на кралицата Фъргъс Боус-Лайън, който загива по време на Първата световна война през 1915 година. Другото кученце е кръстено Мюик на любимо място на кралицата, намиращо се близо до замъка Балморал. Домашните любимци се присъединиха към единственото живот корги – Кенди.

кралица Елизабет

Снимка: Getty Images

Кралицата често може да бъде забелязана да разхожда кучетата си около замъка Уиндзор. Тя го направи и веднага след смъртта на принц Филип, както и след неговото погребение през април 2021 година. Смята се, че Елизабет не иска да се сдобива с повече кучета, защото се страхува, че може да се спъне в някое от тях по време на разходка, както и не иска да оставя нито едно от тях само след смъртта си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари