IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камерън Диас обръща гръб на стандартите за красота

12 март 2022 10 30

Актрисата призна, че не мие лицето си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Някога тя беше един от секссимволите на Холивуд, но сега Камерън Диас е просто майка, която се е отказала не само от киното, но и от стандартите за красота.

49-годишната дама разкри, че все по-рядко мисли за външния си вид и никога не мие лицето си, въпреки че притежава множество скъпи продукти за грижа за кожата. Диас даде интервю за подкаста Ruler Breakers по BBC, където разкри за свободния си начин на живот, който води след напускането на Холивуд и светлината на прожекторите.

Според Камерън, Холивуд е огромен капан, от който тя е успяла да избяга след брака си с Бенджи Мадън през 2015 година. Твърди, че е отказала оферти, които са могли да ѝ донесат повече от 100 милиона долара, но не съжалява за решението си. „Аз съм абсолютна жертва на всички обществени експлоатации, на които са подложени жените. Самата аз даже съм се впускала във всички тях в определени моменти“, казва Диас.

Камерън Диас

Снимка: БГНЕС

Допълва, че е много трудно да се гледаш в огледалото и да не се съдиш, когато около теб постоянно се говори за стандартите за красота. В последните осем години обаче Камерън изобщо не се притеснява от начина, по който изглежда и твърди, че все повече започва да приема естествената красота и да не се страхува от остаряването.

„Не ми пука. Наистина последното нещо, за което мисля всеки ден, е как изглеждам. Не правя нищо. Никога не мия лицето си“, признава бившата актриса, добавяйки че у дома има скъпи козметични продукти, които просто седят в шкафовете. Казва, че се сеща за тях два пъти в месеца, защото не иска да изразходва енергията си за тези неща.

В момента приоритетът ѝ е да остане силна и здрава, подготвяйки се за 50-ия си рожден ден. Макар да не работи в Холивуд, Диас се занимава със собствената си марка вино Avaline. Наскоро сподели видео, в което пали една от свещите на Гуинет Полтроу от марката Goop, а до нея е поставила бутилка от своята напитка.

Камерън Диас

Снимка: Getty Images

Бившата актриса основава Avaline през юли 2020 година заедно с приятелката си Катрин Пауър. Виното е направено от органично грозде, няма добавена захар и оцветители, както и е веган.

Последната роля на Диас на големия екран беше през 2014 година в адаптация на „Ани“, в която тя играе г-жа Ханиган, която обича виното, като същевременно влошава живота на сираците, за които се грижи. Оттогава звездата се е фокусирала върху семейството и другите си бизнес начинания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари