IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайната за красота на Хелън Мирън струва по-малко от 6 долара

27 май 2022 10 30

Звездата се поддържа с рициново масло

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Хелън Мирън най-накрая сподели тайната зад нейния неостаряващ блясък и тя се оказа шокиращо достъпна.

„Обичам рициново масло. Използвам малко в косата си - много, много малко. Използвам го върху ноктите си. Използвам го върху кожата си“, каза 76-годишната Мирън пред People за нейния продукт, който се продава за $5,99 в Target.

„Рициновото масло е невероятно. Малко количество върху косата ви ѝ придава блясък, и я пази от накъсване. Използвам го и върху веждите и миглите си. Просо го втрийте в тях."

Хелън обича простите и лесните неща и такъв е и нейният бюти режим.

 „Красива спирала или червило ще ви накарат да изглеждате страхотно за вечерта. Но нещата, които наистина са важни и остават дълго са хубавата кожа, поддържаното тяло и да се храните здравословно“, каза звездата.

„Ако има мантра, която бих предала на по-младото поколение, тя би била да се грижите повече за това, което влиза в тялото ви (моля, не пушете) – защото това са нещата, които имат отражение.”

Мирън призна, че с годините обръща по-голямо внимание на грижата за себе си. Преди си е лягала с грим, но сега не допуска тази грешка. Освен това тя се опитва да спортува по малко всеки ден.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари