IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Джексън за вдъхновението си за красота и първата татуировка

27 август 2022 18 00

Актрисата участва във втора реклама на KVD Beauty

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Парис Джексън донесе креативността си в света на красотата.

Като лице на марката KVD Beauty, 24-годишната дъщеря на Майкъл Джексън рекламира новите течни червила с кампания, която слива в себе си артистичната визия на актрисата и смелите иновации. Не само че промотира продуктите, но Парис също така участва в креативния процес на фотосесията заедно със стилиста Даниел Браун и Антони Нгуен.

„Обичам да правя неща, които изискват креативност, независимо дали става дума за музика или друга форма на изкуството“, казва Джексън пред списание People. Допълва, че преживяването е било незабравимо и специално, като е оставила собствен отпечатък върху колекцията.

Стартирайки с 21 матови нюанса – вариращи от ежедневни неутрални до живи цветове, като кобалт и виолетово, и кръстени на красиви, но опасни растения – червилата са изработени от дълготрайна, устойчива на времето и светлината формула. Плюс това, продуктите са веган и не са тествани върху животни.

За да се докосне до естетиката „готическа фея-гръндж ера“ на кампанията – концепция, преведена чрез поредица от ефирни снимки, заснети от София Санчес и Мауро Монгиело – Джексън се фокусира върху палитрите, към които е примамена, като нюансите в земни тонове. За своя грим тя експериментира с гъвкавостта на червилото, използвайки го както върху устните си, така и върху клепачите.

„Всички артисти, които харесвах в миналото, носеха ярки и смели гримове. Сигурна съм, че това ми е повлияло по някакъв начин“, казва Парис относно вдъхновението за външния си вид. Тя комбинира червило в розов и червен цвят, за да създаде своя уникална визия за фотосесията. Когато обаче става въпрос за излизане на сцената, актрисата и музикант разчита на по-разхвърлян външен вид, който да е в тон с представлението.

Относно първата си татуировка, Парис споделя, че я е направила върху гърдата си и изобразява извънземно. По думите ѝ, решението е било спонтанно и няма никаква интересна история. „Просто го исках“, допълва тя. Разкрива, че по тялото си има татуировки, които сама е нарисувала, но не посочва с точност кои са те.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари