IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новото звездно поколение: Парис Джексън с козметична линия

20 април 2022 10 40

Дъщерята на покойния Майкъл Джексън продължава с напредъка си към върха

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Парис Джексън вече е и муза на красотата.

24-годишната актриса и дъщеря на покойния Майкъл Джексън беше избрана за новото лице на марката KVD Beauty, което отбелязва и дебюта ѝ в тази индустрия. За да започне подобаващо вълнуващата си нова роля, Джексън помага за пускането на гелна очна линия, която е по-гладката версия на популярния течен продукт.

Джексън твърди, че веднага е била привлечена от философията на марката, която е в съответствие с нейния личен начин на живот. „Като художник, веднага бях привлечена от KVD Beauty заради тяхната отдаденост към артистичността и себеизразяването, като и двете са огромна част от моята лична идентичност“, казва тя в изявление пред списание People. Допълва, че продуктите на компанията са 100% веган и не са изпробвани върху животни, което още повече наклонило везните за партньорство.

Талантливата художничка и актриса е оказала трайно въздействие върху всяко начинание, с което се е заела, и индустрията за красота няма да е изключение. Новият молив за очна линия е водоустойчив, не се размазва и може да се носи както на по-официални събития, така и в ежедневието. Колекцията, която беше пусната на 11 април, се продава за 22 долара и включва десет матови нюанса.

Дългоочакваното партньорство между KVD Beauty и Джексън е доста значимо за марката, след като тя отново стартира работа през 2020 година. „Парис е пример за толкова много от това, което нашата марка представлява – доброта, откритост и индивидуалност“, казва Тара Лофтис, вицепрезидент на марката. Тя допълва, че компанията е щастлива да си партнира с толкова изящна и красива дама, която вдъхновява жените от новото поколение.

Джексън първоначално реши да не тръгва по стъпките на известния си баща, а вместо това да се занимава с мода. Тя започва кариерата си в една от най-известните модни агенции IMG, след което се захваща и с киното. През 2018 година тя се появява във филма „Гринго“, в който играе и Чарлийз Терон, а в началото на тази година в Hulu излезе и лентата Sex Appeal. Джексън има участие и в телевизионните шоута Star и Scream.

Все пак Парис не успя да избяга от музикалното си наследство и реши да пусне дебютния си албум Wilted през 2020 година. Следващият ѝ запис беше през февруари тази година и носи името The Lost. Тя също така току-що приключи турне заедно с музиканта Патрик Дрони. След това Джексън ще излезе на сцената на фестивала Boston Calling Music през май.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари