IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Джексън и Джорджия Джагър – сред публиката на шоуто на Vivienne Westwood в Париж

5 октомври 2021 14 30

Красавиците не пропуснаха Седмицата на модата във френската столица

Getty

Парис Джексън и Джорджия Мей Джагър бяха сред известните лица, присъстващи на шоуто на Vivienne Westwood в Париж. Дъщерите на Майкъл Джексън и Мик Джагър не останаха незабелязани, седейки на първия ред в публиката, дошла за ревюто, част от Седмицата на модата във френската столица.

Момичетата с интерес наблюдаваха представянето на дамското облекло за сезон пролет-лято 2022 г., пишат световните издания и отбелязват, че и двете са били с нестандартни тоалети.

23-годишната наследница на покойния Майкъл Джексън, носи черна асиметрична рокля. Горната ѝ част е изрязана сякаш във формата на сърце, а надолу има огромна панделка и набран тюл. На краката си тя е обула черни обувки на платформа с връзки, докато на врата ѝ се вижда колие с перли, което е с логото на Vivienne Westwood.

От своя страна 29-годишната дъщеря на фронтмена на The Rolling Stones е заложила също на рокля с дързък дизайн със златни елементи – с широко деколте и гол гръб. Тя пък е с черни обувки на тънък ток, а в косите си има шноли с перлички.

Парис Джексън

Getty

Миналата година Парис Джексън направи дебюта си на модния подиум, дефилирайки на последното ревю на Жан-Пол Готие в Париж. От друга страна приятелката ѝ Джорджия няма такива амбиции, но пък е известна с това, че от 2008 г. прави свои дизайнерски облекла и си е сътрудничила с марки като Mulberry и Volcom.

Преди няколко дни щерката на Майкъл Джексън сподели няколко кадъра от специална фотосесия за френското издание на списание Vogue. На нея я виждаме с уникален кожен корсет и асиметрична пола със светлокафяв цвят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари