IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветен грим – перфектен за празниците

17 декември 2022 15 00

Оставете класическите цветове и заложете на нещо различно

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Тази година отмина сякаш като един миг. Имам чувството, че само преди месец планувах лятната си почивка, а сега приготвям коледни сладки и опаковам подаръци. Ежедневието толкова ни оплита в своята вихрушка, че наистина не знаем кога изминаха 12 месеца и сме на прага на следващата година.

Самият празничен сезон може да се почувства като един водовъртеж, от който излизане има само след 1 януари. Между завършването на годината в офиса, празничните партита и разбира се, ръчното избиране на подаръци за всички специални хора в живота ви, Коледа и Нова година може лесно да се превърнат в кошмар.

И ако планирането на празничен грим, някак си е убягнало от целия ви списък, ние сме се погрижили за вас. Тази година всичко, от което се нуждаете, е един продукт за най-свежата празнична красота – свалете червеното червило и вземете забавната цветна спирала.

Тенденцията

В живота няма определени правила за поставяне на грим, но експериментирането с нови цветове и формули просто е особено подходящо за празничния сезон, когато всички се забавляват със своя искрящ външен вид. Малко цветна спирала добавя интерес към иначе неутралната визия или може да изиграе важна роля при съчетаването със сенките за очи или чрез контрастирането им.

@mandylikes Loving this berry mauve shade #charlottetilbury #pillowtalk #mascara ♬ original sound - Josh Devine

Тенденцията за цветен грим започва все по-усилено да се популяризира в социалните мрежи, особено в TikTok, където потребителите харесват спирали в сини, розови и зелени нюанси. Методът е и изненадващо практичен. Спиралата се нанася бързо и лесно – божи дар по време на празничната суматоха – не изисква специална техника. Изглежда впечатляващо, но няма да ви се налага да усвоявате умения за разнасяне или да се справяте с разхвърлян външен вид – всичко, което трябва да направите, е да плъзнете няколко слоя спирала и ще си създадете живи, пърхащи мигли.

Как да носите цветна спирала

За минималистите

Можете да следвате тенденцията за цветен грим, без да нарушавате личните си предпочитания за по-фин и незабележима визия.

Ако търсите минималистичен начин, по който да носите цветната спирала, обмислете поставянето на ярък син или розов нюанс с обикновен гланц върху клепача. За да подсилите ефекта, съчетайте го с голи устни и бледорозов руж за завършек, вдъхновен от зимната страна на чудесата. Ако визията с леден грим не звучи като вашето нещо, помислете за носенето на приглушени тонове към тъмносиньо, слива или бордо, които са страхотни за подчертаване на очите.

Студено момиче – задължителният грим за зимата

Зимен грим – как да изглеждате като красив снежен ангел

Естествено изглеждащ грим по празниците с осем експертни съвета

За максималистите

Ако сте готови за по-смел външен вид през празничния сезон, помислете за съчетаването на тъмнозелена спирала с тъмносиньо опушено око за визия, която е достатъчно сдържана за официални събития, но в същото време създава и малко разнообразие сред тълпата. Ако искате да съживите още повече нещата, носенето на два различни цвята на горните и долните мигли ще свърши чудесна работа.

Може също така да опитате комбинирана цветна очна линия, която да се съчетава със спиралата ви за максимално въздействие. Носенето на едноцветен грим пък се свързва с увереност и забавление. Съветът ни за постигане на перфектен монохроматичен вид е да съчетаете спиралата с очната линия.

За още новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари