IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спирала с брокат – допълнение към вашия зимен грим

25 декември 2022 18 00

Тя е идеална за стила „Студено момиче“

IStockphoto

IStockphoto

Блясък, блясък и пак блясък. С него ще изпратим 2022 г. Сега е времето за дрехи, бижута и грим с частици, променящи се под въздействието на празничните светлини. И след като брокатът се върна отново върху клепачите, го откриваме и в спиралите за очи.

Тенденцията е продължение на стила „Студено момиче“, който завладя TikTok тази зима. При него използваме минималистичен грим, за да зачервим части от лицето така, сякаш сме на студа навън. Според експертите към него може спокойно да добавим спирала с брокат, за да имаме по-впечатляващ поглед.

Брокатът кара миглите да блестят, а безцветната спирала им добавя онзи леден ефект, към който се стремим за визията на „Студено момиче“.

Спиралата с блясък бе модерна през 2000 г.

@babycosmeticscl Máscara de pestañas brillanté ? dorado y plata ✨ lista para recrear looks de euphoria? #glittermascara #chile #mascaradepestañas #santiagodechile ♬ Mount Everest - Labrinth

Връщайки се назад във времето, ще видим, че въпросният грим с брокат бе номер едно преди близо 22 години. Според някои експерти, по-добре е да не прекаляваме с него и да го носим само за празниците. Други пък са на мнение, че до края на зимата тази спирала ще има място в нашия несесер.

В TikTok много инфлуенсъри показват как нанасят спирала със ситен брокат върху миглите си. Други пък съветват да ползвате първо обикновена, после блестящата, ако искате по-обемни и плътни мигли.

@vino_e_gazzosa Hahahaha?? Lo trovi su @joomitalia ✨#glittermascara #glittermakeup #makeupitalia ♬ Michelle Pfeiffer - Rose Villain

Все пак, за да не изглеждате като карикатура, не съчетавайте сенки с блестящ ефект със спирала с брокат. Рискувате да обезличите погледа си и да предизвикате присмех от околните.

„Zick Zacking“ – страхотен трик със спирала за пърхащи мигли

Спирала – кои нейни съставки могат да ви навредят?

Бюти съвети: Как успешно да премахнем водоустойчива спирала?

Спиралата с брокат върви с лек гланц за устни. Разбира се, освен вариант в сив цвят, за празничния сезон има и вариант в златисто.

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари