IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейтъри обвиниха Клоуи Кардашян, че е отслабнала с лекарство за диабет

7 януари 2023 18 00

Тя пък ги нарече „зли хора“

Getty Images

Getty Images

Клои Кардашян критикува „злите хора“, които я обвиниха, че използва лекарство за диабет за отслабване. Сестрата на Ким често е обект на заядливи коментари от различни хейтъри, които я атакуват относно нейната, често променяща се визия. Наскоро дори потребители на интернет обвиниха Клоуи, че толкова много е редактирала една от последните си снимки за корицата на списание Sorbet, че е започнала да прилича на двойничка на Тейлър Суифт.

Колкото до коментарите по отношение на нейното впечатляващо отслабване от последните години, един „зъл“ трол в Instagram я е обвинил в злоупотреба с лекарства. Хейтърът е нарекъл „слабата“ фигура на риалити звездата „смущаваща“. Потребителят на социалната медия е заявил, че 38-годишната Кардашян приема семаглутид – антидиабетно лекарство, използвано за хронично управление на теглото.

„Нека не дискредитираме годините ми на тренировки“, написа в отговор звездата от клана Кардашян, въпреки че не отрече да е пила лекарството. „Ставам 5 дни в седмицата в 6 сутринта, за да тренирам. Моля, спрете с вашите предположения“, добави още тя.

Кардашян поясни още, че е прекарала „години… тренирайки“ в името на това да постигне перфектна форма. За последните няколко години тя отслабна с над 27 килограма. Покрай това и визията на лицето ѝ доста се промени, като хората я заподозряха в пластична операция на носа, за която тя категорично отрече.

Кардашян все пак призна, че е редактирала с фотошоп снимките от миналото си, но че напоследък не го прави.

Големият въпрос е как семаглутидът помага за загубата на теглото и дали е безопасен?

Семаглутидът е разработен като лекарство за диабет тип 2, като получава одобрение от Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ през 2017 година. Въпреки това, клиничните изпитвания и постмаркетинговите проучвания ясно демонстрират, че лекарството може да помогне и при отслабване. През февруари 2021 г. семаглутидът е одобрен в САЩ при хроничен контрол на теглото при възрастни, които са със затлъстяване или наднормено тегло и поради това имат влошено здравословно състояние, като високо кръвно налягане, диабет тип 2 или висок холестерол. В началото на 2022 г. Европейската комисия също одобри препаратите, съдържащи семаглутид в борбата с наднорменото тегло.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари