IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим 2023 – Виктория Бекъм със семпла зимна идея

9 януари 2023 14 30

Ето как да постигнете нейния изящен котешки поглед

БГНЕС

БГНЕС

Чудите ли се какъв грим да използвате за една уютна и непретенциозна вечеря с любимия? Ако се двоумите между твърде тежък или по-естествен, то Виктория Бекъм идва на помощ. Дизайнерката изважда продукти от своята линия, за да ви вдъхнови за следващото излизане.

Преди да излезе с Дейвид Бекъм в Лондон през уикенда, звездата от Spice Girls показа един семпъл котешки поглед в социалните мрежи.

„Тази вечер ще заложа на малко по-различен външен вид, по-зимен външен вид“, сподели Виктория в Instagram.

Г-жа Бекъм използва очната линия от своята марка, за да покаже, че има и други варианти освен наситеночерната, които да изпробвате този сезон.

Гримът е с мек бронзов оттенък и нито е твърде черен, нито твърде кафяв като какаото“, обяснява тя.

По думите на дизайнерката, използването на бронзова очна линия е перфектната актуализация на опушен грим за зимата. Тя е комбинирана с обикновена спирала и много лека основа за грим, върху която има нежен руж по скулите.

Грим 2023 – 6 остарели тенденции, за които да забравите

Бекъм показа перфектната жилетка за сезона

Освен идеи за зимен грим, бившата спайска вдъхновява своите последователки с модните си избори. Преди броени дни тя се появи с изцяло черен аутфит. Към клина тя бе добавила жилетка с копчета.

„Компактната плетена материя е супер изваяна и харесвам детайлите на шевовете“, коментира тя към видеото, в което демонстрира визията си.

Семейно коледно парти: Виктория Бекъм без Дейвид, но с децата

Гринч тоалет за празниците – от гардероба на Виктория Бекъм

Виктория Бекъм разбива социални мрежи, звезди и критици: Зеленото е новият цвят!

Още в края на ноември звездата се появи с обикновен черен клин, завършващ с ботуши на висок ток с остри върхове, който бе съчетала с изчистен пуловер със шал яка.

За още идеи за грим и тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto.bg в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари