IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красавицата и зимата: Супермен на козметиката – слънцезащитният суперфлуид за лице

30 март 2023 08 30

Нещо, без което никой не може!

Красавицата и зимата: Супермен на козметиката – слънцезащитният суперфлуид за лице

Колко продукта за красота притежавате? А колко от тях използвате ежедневно? Знаете ли кои от тези продукти са действително най-важни за вас?

Отговорите на тези въпроси вероятно ще затруднят всеки, независимо от типа и спецификата на кожата му.

Когато обаче говорим за грижа, има няколко продукта, които са абсолютно задължителни и то без значение дали сте със суха, мазна или комбинирана кожа.

Днес ще говорим за един от тези продукти – Супермен на козметиката ни, а именно слънцезащитният суперфлуид за лице на Laboratorios BABÉ, който ако нямате, значи е крайно време да се сдобиете с него.

Първо ще отговорим на въпроса защо слънцезащитен флуид.

Отговорът е много лесен – той осигурява много висок спектър на защита срещу UVA/UVB, IR лъчите, както и от HEV (синя светлина). Тоест, защитава срещу слънчевите лъчи, а във формулата на Слънцезащитния суперфлуид има и филтри против вредното влияние на синята светлина, т.е тази от телефони, лаптопи и други изделия.

Тук е моментът да развенчаем един голям мит, а именно, че продуктите, предпазващи от слънцето, са само за през лятото. Напротив – те са за всеки ден, по всяко време на годината. Това, че не можете да отидете на плаж, не означава, че слънцето не излъчва вредните лъчи или че те спират да се отразяват негативно на кожата, защото не сте в отпуск и не е август.

Аз използвам слънцезащитен продукт всеки ден, защото кожата ми е много бяла и постоянно склонна към образуването на пигментни петна. Освен това, независимо какъв е естественият ви тен, замърсяването и вредните външни фактори са сред първите причини за стареене. А ние искаме обратното – да забавим този процес.

Слънцезащитен флуид

Защо Супермен на козметиката?

И именно тук е Супермен на козметиката, защото слънцезащитният флуид хем предпазва, хем има хидратиращо действие, благодарение на хиалуроновата киселина в състава.

А това е тайната на съхранението на красотата – чиста, защитена и хидратирана кожа, в която процесите на стареене се забавят.

Използването ежедневно на продукта помага за предпазване от вредното влияние на градското замърсяване, има антиоксидантно действие, не дразни очите и е водоустойчив.

Последното е огромен плюс, защото можете без притеснение да го ползвате през летните месеци, когато значително по-високите температури са предпоставка за по-често и обилно потене.

Слънцезащитният Суперфлуид За Лице С SPF 50 съдържа карнозин, който защитава естествената структура на ДНК-то и е подходящ за всички типове кожа, дори и най-чувствителната. 

А моята лична тайна – флуидът е в пъти по-добра консистенция, отколкото кремовете за лице със слънцезащита, които често оставят неприятен филм върху кожата, много са мазни и променят консистенцията и характеристиките на декоративната козметика, която поставяме върху тях в ежедневието – като фон дьо тен например.

флуид

Как да използвате?

Аз нанасям обилно и равномерно с лек масаж до пълно абсорбиране. Използвам около 20 минути преди излагане на слънце, преди да се гримирам, а честото прилагане отново е препоръчително, за да сте максимално защитени през цялото време.

И въпреки това, съветът винаги е един и същ – не прекалявайте със слънцето, винаги избягвайте прекомерното излагане на директно такова и най-горещите пикови часове през деня.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари