IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически пролет 2023 – Хейли Бийбър заложи на панделки

8 март 2023 10 30

Моделът харесва стила „Cottagecore“

IStockphoto

IStockphoto

Пролет 2023 е почти при нас. И много звезди бързат да влязат в крак с новия сезон, изпробвайки най-различни дрехи, обувки, прически и аксесоари. Например Хейли Бийбър, която наскоро показа как едни малки панделки могат да раздвижат косата.

След като се появи с къс боб, моделът демонстрира как прибира кичурите си с помощта на семпли аксесоари. Те са свързани със стила „Cottagecore“, който навлиза за пролетта.

Хейли сподели кадър с новата си прическа и добави само няколко емотиконки на панделки и сърца. Нейната коса е разделена на път по средата, като от двете си страни тя има по една светлорозова джуфка (както наричат още аксесоара).

На пръв поглед тази пролетна прическа е изключително семпла и ни връща назад в годините, когато фермерските деца са били с такива. Но ето че този сезон очарованието на провинцията ще пасне идеално на флоралните мотиви, пеперудките и цветните дрехи.

Прическа в стил „Cottagecore“ – ето как

Въпросната тенденция, при която върху опашките се връзват симпатични панделки от органза или сатен, е тенденция, която отдавна е популярна в TikTok и Instagram. Ала по време на пролет 2023 ще видим нейния възход.

Във времето, в което природата се възражда, все повече жени ще носят в косите си дребни панделки – под формата на ластици, фиби, шнолки. Те ще вървят с пеперуди и други дребни аксесоари.

Освен Хейли Бийбър, друга известна личност, която обича симпатичните панделки в стил „Cottagecore“, е Никола Пелц. Наскоро тя използва такива в черен цвят, за да ги постави върху своите плитки.

Нови прически – италианският боб ще диктува през пролетта

Пролетни прически – най-популярното предложение за къса коса

Пролетни прически – 6 популярни цвята за сезона

Друга идея, която може да изпробвате, е да увиете косата в небрежен кок, който да украсите с подходящи панделки от органза. Още една перфектна пролетна прическа, която не изисква кой знае какви усилия или поддръжка.

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари