IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов маникюр – задължителният цвят за пролетта

2 април 2023 18 00

Той доказва, че пастелните нюанси не са никак скучни

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Няма строги и твърди правила за това какви цветове лак за нокти можете и какви не можете да носите всеки сезон, но има причина, поради която тенденциите в пролетния маникюр винаги са предвидими. След дълга, студена, тъмна зима е време да оставим настрана скучните и наситени цветове за сметка на пастелни нюанси, които ни зареждат със слънчево настроение.

Пастелните маникюри са се доказали като тенденция всяка година, но пролетта определено се диктува от лавандулата. Всъщност интересът към лавандуловите и люляковите нокти е нараснал със 100% в търсенето в социалните мрежи още преди първите дни на пролетта. Като се има предвид, че това е най-предпочитаното време за сватби, не е чудно, че лилавите нюанси отново ще бъдат на почит.

Гланцовият светлолилав маникюр е точно толкова популярен за пролетта, колкото наситенорозовото е за есента. Цветът е чудесен избор за прехода между зима и лято, защото не е прекалено тъмен или прекалено светъл. Освен това изглежда невероятно, когато вземете предвид изкуството по ноктите, независимо дали става дума за минималистични полумесеци или обикновена комбинация от различни нюанси на пастелнорозово и лилаво.

„Лавандулата е новият любим избор на всеки. Сякаш розовото се сдоби с по-готина сестра, която обича нещата да не са толкова обикновени и вече се е отегчила от розовото“, казва маникюристката Джулия Кандалек. Тя допълва, че през последните три-четири години хората достатъчно са се нагледали на розово, че сега търсят други начини да носят по-светли цветове.

Освен това, ако предпочитате целогодишен блясък, просто нанесете два слоя лилав цвят с металик оттенък и сте готови.

Вдъхновение за пролетни лавандулови нокти

Бадемови лавандулови нокти

Не точно кръгли, не точно остри като стилето, бадемовите нокти са чудесна основа за лавандулов маникюр, който изглежда бляскав и елегантен.

Лавандулови нокти с украса

Аксесоарите върху ноктите набират все по-голяма сила, така че сега е времето да ги изпробвате. Съчетайте лилавия си металик лак с няколко бижута, които да донесат още повече блясък.

Френски лавандулов маникюр

Френските нокти никога няма да излязат от мода, но тази пролет имате пълната свобода да промените малко класическия им вид. Вместо да лакирате върховете в скучния и банален бял цвят, заложете на лилав, като останалата част от нокътя може да е естествена или лакирана в друг свеж, пролетен нюанс.

Лавандулов металик

Точно както можете да носите червено след Коледа, няма правила, когато става въпрос за носенето на искрящ лак за нокти. Този метален завършек на лилавия нюанс е неочакван обрат на класическия цвят за пролетта.

Нов маникюр – цветовете, които да носите през пролетта

Нов маникюр – диамантени нокти за пролетта

Нов маникюр – галактически нокти за пролетта

Лавандулова пролетна дъга

Превърнете ноктите си в миниатюрни великденски яйца с този дъгов пастелен маникюр, създаден само с цветове от лилавата гама.

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари