IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Банкс: Аз съм изцяло естествена

30 октомври 2023 09 00

Актрисата признава, че високото ѝ самочувствие я е спряло да си сложи ботокс

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Елизабет Банкс остарява естествено и с увереност. Актрисата от „Игрите на глада“ приписа „наистина високото“ си самочувствие за решението си да приветства горещо бръчките си в интервю за списание Us Weekly в четвъртък. „Аз съм изцяло естествена по отношение на външния си вид“, каза тя пред изданието, докато рекламираше партньорството си с марка за грижа за кожата № 7.

„Никога не съм си слагала ботокс, можете да бъдете сигурни“, добави тя, потвърждавайки, че не се е присъединила към десетките свои връстници от Холивуд, които са използвали различни филъри и ботокс, в името на това да запазят по-младоликия си външен вид.

„И това е, защото самочувствието ми е наистина високо. Опитвам се да се съсредоточа върху увереността си и по-малко върху това как изглеждам“, обясни 49-годишната блондинка.

Актрисата от „Перфектният ритъм“ каза още, че е възприела холистичен подход към грижата за кожата си, като се фокусира върху „хидратация, повече вода, сън, диета и спорт“.

Звездата добавя: „Наистина разбрах, че голяма част от грижата за кожата идва както отвътре, така и отвън. Аз съм открила за себе си, че когато не се разхождам навън всеки ден, когато не спортувам, психичното ми здраве се влошава.“

„А когато психичното ви здраве се влоши, вашето самочувствие си отива с него. Изведнъж всичките ми добри навици изчезват“, добавя Банкс.

По-рано тази година актрисата от хита „Следващите три дни“ каза пред списание People, че за нея „стареенето е привилегия“. „Живеем в общество, което обича и цени младостта и красотата. Разбирам това. И аз обичам да гледам красиви и млади хора“, споделя тя.

„Обичам да напомням на хората, че никога няма да изглеждат толкова добре, колкото днес, точно сега, защото остаряването е привилегия“, добави тя пред изданието, намеквайки за смъртността на всеки един човек.

„По-добре е да остаряваме отколкото алтернативата, нали? Искате да остареете, повярвайте ми“, заяви още тя.

Банкс е дългогодишен защитник на естественото остаряване и сподели в подкаста на Дакс Шепърд през 2019 г., че не планира никога да ляга „под ножа“ заради външния си вид.

„Опитвам се да остарея грациозно“, каза тя „Това е нещо, което с радост ще кажа на всички, тъй като не съм си слагала нищо в лицето, никога не съм дупчила с игла лицето си… наистина съм незаинтересувана към тези неща.“

Банкс разкри още, че не иска да се подлага на инвазивни процедури за подмладяване, защото вярва, че рискът надвишава наградата. Тя разсъждава: „Чувствам, че поставяте прехраната и живота си в ръцете на тези лекари и кой знае какво може да се обърка“.

Тя каза още: „Имам приятели, а също и сестра ми, които са се сблъсквали с рак или са претърпели различни сериозни операции и винаги съм си казвала, че никога не бих се подложила доброволно на анестезия и да лягам под ножа. Защо бих си причинила всичко това? Толкова е опасно – това е моята гледна точка“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

o ( преди 5 месеца )
Като и гледам челото на видеото с ботокс.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар