IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Хайди Клум показа смелост в селфи без грим

7 февруари 2024 14 30

Вижте лицето на Лени Клум без филтри и макиаж

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дъщерята на Хайди Клум – 19-годишната Лени Клум, показа смелост като сподели, че страда от сериозна форма на акне, споделяйки селфи без грим в своята история в Instagram. 

С тази своя постъпка Лени демонстрира, че дори да си успешен модел и да си лице на редица модни брандове, пак може да страдаш от лоша кожа.

Публикувайки кадър на лицето си без никакъв макиаж и без текст, тийнейджърката даде на феновете изглед отблизо на червените пъпки, които са разпръснати по бузите и челото ѝ.

Изгряващата звезда, която е посланик на Dior Beauty, е открита и честна за борбите си с кожните проблеми през последните няколко години, като често се обръща към социалните медии, за да споделя актуализации чрез снимки на лицето си.

Миналия юни тя публикува снимка на покритата си с петна буза, надписвайки кадъра „моята кожа в лош ден“. Лени сподели пред списание People през 2022 г., че е имало дни, в които не е искала да излиза от вкъщи, докато акнето ѝ не изчезне, но наскоро тя е осъзнала, че не може да живее така.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oe24.at (@oe24.at)

„Много хора имат акне, което прикриват с грим, а след това хората виждат снимките им в социалните медии и си мислят, че те са перфектни. Това е лошо нещо“, добави тя.

Клум сподели още, че няма да позволи на кожата ѝ да спира кариерата ѝ, като в последно време тя често се появява заедно с майка си на корици на списания и кампании за бельо на Intimissimi.

Наскоро Лени сподели в скорошен подкаст епизод на Call Her Daddy, че макар с майка ѝ, която е доста разкрепостена по отношение на секса, да са си много близки, тя често трябва да я предупреждава да си облече нещо „по-прилично“, когато приятели ѝ идват на гости.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари