IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид дебютира с нова стилна прическа

12 март 2024 08 40

Супермоделът скъси русата си коса

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джиджи Хадид дебютира със стилен нов боб. 28-годишният супермодел сподели видео в Instagram, с което показа как нейният стилист Крис Макмилън подрязва няколко сантиметра от русата ѝ коса. В клипа може да се види как фризьорът подстригва мократа ѝ коса.

След това Хадид показа в няколко други снимки актуализирания си външен вид. На първия кадър моделът носи сива блуза с яка, позирайки пред дърво, на втората визия тя носи черен топ и сива жилетка, а на третия кадър красавицата отново позира в плетива от своя бранд Guest In Residence, съчетани с бижута от миди. 

До кадрите си подновената Хадид е написала: „Слънце и моето ново дело“. Една от снимките улавя косата ѝ, развяна от бриз, докато позира пред палмово дърво с протегнати ръце.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Джиджи имаше доста ангажименти от началото на март досега. Миналата седмица тя дефилира на Седмицата на модата в Париж за Chanel, отбелязвайки първото си появяване на модния подиум от няколко месеца насам.

Последно тя участва и в шоуто на Miu Miu пролет/лято 2024 в Париж през октомври 2023 г. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

В последно време по-голямата сестра на Бела Хадид влиза в заглавията на медиите не толкова с модните си ангажименти, колкото с връзката си с холивудския актьор Брадли Купър. Двамата са заедно от есента на миналата година и по всичко личи, че връзката им се развива доста успешно. И Брадли, и Джиджи живеят в Ню Йорк и имат по една дъщеря от предишна връзка, което според  различни източници ги сплотява много.

Хадид не се появи на наградите „Оскар“ заедно с Брадли, който доведе майка си на церемонията, но от кадрите с палмите става ясно, че любимата му го е придружила до слънчевия Лос Анджелис.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 1 месец )
mlad i hubav 4ovek , stoi i mnogo dobre. pojelavam uspeh na jenata na snimkite
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар