IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристин Дейвис очарова с бръчки и естествен външен вид

3 април 2024 15 30

Звездата от „Сексът и градът“ спря инжекциите с филъри

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кристин Дейвис наскоро зарадва последователите си в Instagram със зашеметяващо селфи без грим от снимките на един от последните  ѝ филми в Кения. Тази публикация идва почти година след като 59-годишната звезда от сериала „Сексът и градът“, взе смелото решение да спре да си слага инжекции с филъри в лицето – избор, предизвикан от жестоката критика, с която се сблъска онлайн, заради забележимо по-подпухналия ѝ вид.

В завладяващата нова снимка на Кристин, тя подчертава своята естествена красота и младежка визия, без козметични подобрения. Чаровната брюнетка е написала до снимката си в социалната медия: „Закъснях, но кенийската коса си заслужава. #throwback“, написа тя, предизвиквайки вълна от възхищение от феновете си, някои от които я нарекоха „богиня“.

Откровеността на Кристин се простира отвъд социалните ѝ медии; тя открито е обсъждала неправомерния натиск и контрол, пред които е била изправена заради външния си вид.

Кристин Дейвис;

Снимка: Getty Images

В прочувствено интервю за The Telegraph миналото лято тя разкри емоционалния ефект от критиките, свързани с използването на филъри за лице. „Бях безмилостно осмивана“, сподели тя, признавайки пътуването към болезненото самоприемане в една индустрия и общество, в които се боготворят младите.

Пътуването ѝ на саморефлексия също така доведе до осъзнаването, че уголемяването на устните ѝ, което тя си направи преди време, не е отговорило на нейните очаквания.

Била ѝ е необходима честността на близки приятели, за да ѝ обърнат внимание на това. „За щастие имам добри приятели, които в крайна сметка ми казаха. Работата е там, че не се усмихваш на себе си в огледалото“, размишлява тя, осветлявайки важността на самосъзнанието и подкрепата на искрени приятелства.

Сега Кристин се чувства комфортно с по-естествения си вид. Борбите на Кристин със стареенето в очите на обществеността подчертават по-широк разговор за стандартите за красота, представата за себе си и дихотомията на обществените очаквания. „Предизвикателство е да запомните, че не е нужно да изглеждате по определен начин“, отбеляза тя.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари