IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идеи за френски маникюр – от пастели до цветя

11 май 2024 13 30

Как да лакирате ноктите си през май

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Малко дизайни на маникюри са издържали на изпитанието на времето така, както френските нокти. Тъй като това е толкова класическа визия, тя се развива през годините, като професионалистите и ентусиастите със стабилна ръка, които си правят маникюр у дома, използват живи цветове, текстури, слоеве и форми, за да направят уникален завършек. И въпреки че можете да носите френски върхове по всяко време от годината, пролетта е най-добрият момент за експериментиране с тези френски красоти. Помислете за богати на цветове флорални дизайни, смели сини нюанси и изобилие от пастелни идеи.

Френски маникюр през пролетта

Приглушена дъга

Пресъздаването на тези нокти е свързано с избора на цвят. Използвайки четири до шест пастелни лака, редувайте вашите основа и върхове, за да създадете пролетен френски стил.

Флорални детайли

Тук маникюристката Даяна Сапиенс поддържа нещата елегантни с две или три големи цветя на всеки пръст. За френските върхове тя използва ненатрапчив кремав нюанс.

Розово и зелено

Комбинирайки нежна розова основа с изумруденозелени връхчета, този комплект с форма на бадем е еднакво изтънчен и максималистичен. Особено харесваме бебешкорозовите завъртулки отстрани на всеки нокът.

Синя лавина

За маникюр, вдъхновен от 70-те години, помислете за добавяне на няколко завъртулки върху ноктите с акцент. Синьото, оранжевото, зеленото и розовото тук ни карат да мислим за бандата на Скуби Ду.

Френска костенурка

Костенурката съчетава нюанси на кафяво и черно, което я прави забавен начин да запазите нещата неутрални. Въпреки че техниката на създаването на черупчест маникюр е сравнително проста за домашни експерименти, нашият съвет е да оставите нещата в ръцете на професионалистите.

Всичко за маникюра – разликата между гел, акрил и гел-акрил нокти

Нов маникюр – колко е вреден за здравето на ноктите

Пролетен маникюр – пастелните нокти са тенденцията на сезона

Винтидж френски стил

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAILS OF LA (@nails_of_la)

Украсете ноктите си с блестящи скъпоценни камъни. В този френски маникюр дългите нокти с форма на бадем са добавени от скъпоценен камък, който е идеалният начин да промените и разнообразите класическия дизайн.

Червено, розово и розе

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAILS OF LA (@nails_of_la)

Яркочервено, горещо- и бебешкорозово се съчетават в този маникюр, за да превърнат ноктите ни в цветна градина. За да получите остъклен ефект, е добре да запечатате всичко с гланцово горно покритие.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари