IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвети за гримиране – как да си направите най-розовите бузи

10 юни 2024 09 00

Всичко се състои в правилното поставяне на ружа

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Вероятно сте запознати с използването на руж за извайване на лицето си, но една нова тенденция в грима прави точно обратното. Boyfriend blush или „Ружът на гаджето“ се отнася до по-естествено изглеждащ метод за нанасяне на продукта, който добавя малко розов цвят към бузите ви, сякаш току-що сте завършили добра тренировка.

Най-добрата част тук е, че е наистина много лесно да се постигне желаният ефект. Ако и вие се чудите как да бъдете с прекрасни розови бузи през цялото лято, ние споделяме инструкции стъпка по стъпка за създаване на перфектния външен вид.

Какво представлява „Ружът на гаджето“

Тази тенденция е продължение на естетиката на естественото момиче. Имитира начина, по който момчетата се изчервяват, след като са спортували или са били изложени на слънце. Този румен външен вид трябва да прилича на бузите на гаджето ви след футболен мач, тичане по магазините с вас или просто когато ви погледне и разбере, че вие сте неговото момиче.

Въпреки че визията е актуална в момента, тя всъщност не е нещо ново. Тя е класика и съществува от десетилетия. Но със завръщането на всякакви минали тенденции, нищо чудно, че розовите бузи се възраждат от пепелта и получават нов тласък към върха на красотата.

Как да постигнете визията

Преди дори да започнете, гримьорите предлагат да се уверите, че използвате кремообразен руж. Те обясняват, че въпреки че все още можете да получите този румен вид с прахообразен продукт, текстурата на кремавия е супер лесна за работа и придава още допълнителен блясък на кожата.

Що се отнася до нюанса, изберете цвят, който е в семейството на червено, горски плодове или наситено розово.

@malloryosses Replying to @tiara.e.lee Boyfriend Blush for Oval Face Shape ? #boyfriendblush #ovalfaceshape #oval #blusher @Mallory Osses @Mallory Osses ♬ original sound - Mallory Osses

За да нанесете руж по ваш избор, трябва да го приложите върху ябълката на бузата с помощта на пухкава четка. Внимавайте за начина, по който минавате по кожата си. Вместо да вървите към ухото, помислете за направата на хлабав триъгълник с върха надолу, добавете малко към носа си. Ако нещо е останало върху четката, нанесете го по линията на косата си, само за да придадете фино единство на лицето.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари